Μπρόνοϋσουντ, Νορβηγία

Μπρόνοϋσουντ - Brønnøysund (Urban East Νορβηγική προφορά: [²brœnːœʏˌsʉn] (Σχετικά με αυτό το soundlisten) είναι μια πόλη και το διοικητικό κέντρο του δήμου Brønnøy στη νορβηγική κομητεία της Νορβηγίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕίναι επίσης ένας πρώην δήμος στο νομό Nordland. Τ
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοο χωριό Brønnøysund αρχικά κηρύχθηκε χαλκιδωτό το 1923 το οποίο το κατέστη ανεξάρτητο δήμο.
Μετά τη συγχώνευση με το Brønnøy το 1964, έχασε την πόλη. Στη συνέχεια, το 2000, έλαβε για άλλη μια φορά την κατάσταση της πόλης.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη βρίσκεται κατά μήκος της ακτής και ονομάζεται συχνά "παράκτια πόλη στη μέση της Νορβηγίας".
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Brønnøysund είναι επίσης το περιφερειακό κέντρο του Southern Helgeland. Η πόλη των 3,36 τετραγωνικών χιλιομέτρων έχει πληθυσμό 5.017 κατοίκους (2017), ο οποίος δίνει στην πόλη πληθυσμιακή πυκνότητα 1.509 κατοίκων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο (3.910 τετραγωνικά μίλια).
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Μπρόνοϋσουντ, Νορβηγία