Κόρνερ Μπρουκ, Καναδάς

Το Κόρνερ Μπρουκ - Corner Brook με πληθυσμό 32.000 κατοίκους,  είναι πόλη του Καναδά που βρίσκεται στη δυτική ακτή στο νησί Newfoundland στο Newfoundland και στο Labrador..
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΒρίσκεται στον κόλπο των Νησιών στο στόμιο του ποταμού Humber, η πόλη είναι το πέμπτο μεγαλύτερο πληθυσμιακό κέντρο στην επαρχία πίσω από τον Άγιο Ιωάννη και τις μικρότερες από τις τρεις πόλεις πίσω από το St. John's και το Mount Pearl.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΩς εκ τούτου, το Corner Brook λειτουργεί ως κέντρο εξυπηρέτησης για τη δυτική και βόρεια Newfoundland.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΒρίσκεται στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με το Gaspé, Κεμπέκ, μια πόλη παρόμοιου μεγέθους και τοπίου στην άλλη πλευρά του κόλπου του Αγίου Λαυρεντίου.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Corner Brook είναι η πιο βόρεια πόλη στον Ατλαντικό Καναδά.

Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Κόρνερ Μπρουκ, Καναδάς