Λα Σεν Συρ Μερ, Γαλλία

Το La Seyne-sur-Mer ή η La Seyne είναι μια κοινότητα στην περιοχή Var της περιφέρειας Provence-Alpes-Côte d'Azur της νοτιοανατολικής Γαλλίας. Είναι μέρος του οικισμού της Τουλόν και βρίσκεται δίπλα στα δυτικά της πόλης.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΧάρη στη σημασία του για το ναυπηγικό εμπόριο, η Société des Forges et Chantiers de la Mediterranée έχει εδώ ένα από τα καλύτερα ναυπηγεία στην Ευρώπη (είναι ένας κλάδος της μεγαλύτερης εγκατάστασης στη Μασσαλία), που έδωσε απασχόληση σε περίπου 3.000 εργαζόμενους.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤα τελευταία χρόνια η πόλη έχει μετακομίσει από τις παραδοσιακές της βιομηχανίες στον τουρισμό. Οι αποβάθρες που είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν είχαν εκτεταμένες εργασίες και τώρα περιλαμβάνουν ένα πάρκο, μαρίνες και ένα νέο (2010) ξενοδοχείο με θέα την Τουλόν και τις μαρίνες.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟ πληθυσμός είναι διαφορετικός στην προέλευσή του και τα εξωτερικά προάστια υπόκεινται σε μεταμόρφωση με παλιά πολυώροφα διαμερίσματα που αντικαθίστανται από σύγχρονες εξελίξεις. Το La Seyne διαθέτει σιδηροδρομικό σταθμό, Gare de La Seyne-Six-Fours, στη γραμμή από την Τουλόν προς τη Μασσαλία.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟι πυρηνικοί αντιδραστήρες της κατηγορίας "Osiris class" του Ιράκ, που αργότερα καταστράφηκαν από το Ισραήλ στην επιχείρηση Opera, χτίστηκαν στο La Seyne-sur-Mer.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Λα Σεν Συρ Μερ, Γαλλία