Πόρτο Τόρρες, Ιταλία

To Πόρτο Τόρες - Porto Torres είναι κοινότητα και πόλη στην επαρχία Sassari, βόρεια της Σαρδηνίας της Ιταλίας. Βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή, 25 χιλιόμετρα ανατολικά του ακρωτηρίου Gorditanian και στον ευρύχωρο κόλπο του κόλπου της Asinara.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ επέκταση του δήμου είναι σχεδόν 10.200 εκτάρια και υποδιαιρείται σε δύο μέρη, με σχεδόν την ίδια επέκταση. Ένα μέρος περιλαμβάνει την πόλη, τη βιομηχανική περιοχή και τα ρωμαϊκά ερείπια. το τελευταίο σχηματίζεται από το νησί Asinara με τη μικρότερη Isola Piana. Αυτό το τμήμα της επικράτειας είναι, από το 1997, εθνικό πάρκο.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ μορφολογία του "τμήματος της πόλης" είναι επίπεδη. η περιοχή Porto Torres και το υπόλοιπο τμήμα της βορειοδυτικής Σαρδηνίας χαρακτηρίζεται από ένα επίπεδο Nurra, υπάρχουν κάποιοι σχηματισμοί λόφων στη μέση του διαμερίσματος. Μέρος αυτού του σχηματισμού λόφων βρίσκεται στο έδαφος του Porto Torres και το υψηλότερο υψόμετρο είναι το Monte Alvaro με πάχος 342 μ.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο κοινόχρηστο έδαφος διασχίζεται από δύο ποτάμια, το Rio Mannu και το Fiume Santo. Ο πρώτος αντλεί την άκρη της επικράτειας του Πόρτο Τόρες στη δύση, ενώ αντί αυτού ο τελευταίος ρέει κοντά στην πόλη και χρησιμοποιήθηκε ως ποταμικός τρόπος ήδη από τη ρωμαϊκή εποχή.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Πόρτο Τόρρες, Ιταλία