Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Η Κωνσταντινούπολη ή Κωνσταντινούπολις παγκοσμίως γνωστή ως Ιστανμπούλ, είναι η μεγαλύτερη πόλη και λιμάνι της Τουρκίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΚωνσταντινούπολη, Η πόλη των Πόλεων. Ο Ναπολέοντας είπε ότι αν όλος ο κόσμος ήταν ένα κράτος τότε πρωτεύουσα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι η Κωνσταντινούπολη.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΙστορική, μοντέρνα, παραδοσιακή, η Κωνσταντινούπολη είναι πολλές πόλεις σε μια! Δίπλα στα μοδάτα εμπορικά καταστήματα και στα διεθνή εστιατόρια με διάσημους σεφ στέκονται τεμένη! Δίπλα στα λαικά παζάρια και τα μπαχαρικά δεσπόζουν τα μεγαλύτερα clubs, οι γκαλερί και τα κορυφαία διεθνή brands. Είναι αυτός ο γοητευτικός τρόπος που συνδυαζεί τα ευρωπαικά με τα ασιατικά στοιχεία.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΠολύβουα παζάρια με κάθε λογής καλούδια και λαβυρινθώδεις υπαίθριες αγορές. Στην Κωνσταντινούπολη των μυρωδιών και των χρωμάτων η επίσκεψη στα καλύτερα παζάρια αποτελεί αναμφίβολα must do!
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΔείτε, γευτείτε και απολαύστε το μεγάλο παζάρι, το χιλιοτραγουδισμένο βόσπορο, τα πριγκηπονήσια, την Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την πλατεία ταξίμ, την αγορά μπαχαρικών, το εντυπωσιακό ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ, τα τείχη της Κωνσταντινούπολης, το Τοπ καπί, τον Βυζαντινός ιππόδρομος, την Πολίτικη κουζίνα, τον μπακλαβάς.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Κωνσταντινούπολη, Τουρκία