Ρόαντ Τάουν, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι

Η Ρόαντ Τάουν - Road Town, είναι πόλη, που βρίσκεται στο Tortola και η πρωτεύουσα των Βρετανικών Παρθένων Νήσων. Βρίσκεται στο πέταλο Road Harbour στο κέντρο της νότιας ακτής του νησιού. Ο πληθυσμός ήταν περίπου 9.400 το 2004.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο όνομα προέρχεται από τον ναυτικό όρο "τους δρόμους", έναν τόπο λιγότερο προστατευόμενο από ένα λιμάνι, αλλά στα οποία μπορούν εύκολα να φτάσουν τα πλοία.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΜια έκταση 28 στρεμμάτων που ονομάζεται Cay του Wickham, αποτελούμενη από δύο περιοχές που ανακτήθηκαν από τη θάλασσα και μια μαρίνα, επέτρεψαν στην Road Town να εξελιχθεί ως καταφύγιο για ναυλωμένο σκάφος και κέντρο τουρισμού]. Αυτή η περιοχή είναι το νεότερο τμήμα της πόλης και ο κόμβος για τα νέα εμπορικά και διοικητικά κτίρια της BVI.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο παλαιότερο κτίριο στην οδό της πόλης, φυλακή HM στην οδό Main, χτίστηκε το 1774.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Ρόαντ Τάουν, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι