Μαρίνα Ντι Καράρα, Ιταλία

H Μαρίνα Ντι Kαρράρα - Marina Di Carrara είναι αραθαλάσσιο θέρετρο στην ακτή Apuan, μέρος του δήμου Carrara, γνωστό ως παραθεριστικό θέρετρο καθώς και για την ετήσια έκθεση Marmotec. Είναι μέρος μιας αστικής περιοχής που διανθίζονται με πευκοδάση και τα πάρκα, η οποία εκτείνεται ομαλά ανάμεσα στη θάλασσα και το κέντρο της Avenza, όπου το σιδηροδρομικό σταθμό της Carrara-Avenza, ενώ στα δυτικά είναι συγκολλημένο με την Λιγουρίας πόλη Marinella di Sarzana.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ Μαρίνα ντι Καρράρα, παλαιότερα γνωστή ως Marina di Avenza, ιδρύθηκε από τον δούκα της Modena Francesco III. Οι πρώτες προσπάθειες για την κατασκευή μιας ασφαλούς στάσης στη Μαρίνα του Avenza χρονολογούνται από τον δέκατο όγδοο αιώνα και έγιναν από τον Estensi, ο οποίος ανέθεσε τις έρευνες και το έργο Eng Eng. Aschenden, που απεστάλη απευθείας από τη βρετανική κυβέρνηση, στην οποία ο Francis III είχε ζητήσει χρηματοδότηση.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤα δυσμενή ιστορικά γεγονότα δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση του έργου, αλλά οι Δούκοι της Μοντείας δεν απέκλεισαν από την προσπάθεια αναζωογόνησης των ακτών της Carrara, όπου είχαν μόνο την έξοδο προς τη θάλασσα. το 1833 η κυβέρνηση είχε μια άγρια ​​ανάπτυξη της παράκτιας ζώνης που προετοίμασε και ανέθεσε την οικοδομική γη δωρεάν.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΈνας Άγγλος, βιομήχανος William Walton, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Carrara, ο οποίος το 1851 έκανε τον  πρώτο μεγάλη σχεδιασμό και την κατασκευή δομής προ-λιμάνι: μια μακρά φορτιστή προβλήτα που επέτρεψε, τελικά, το σχετικά εύκολο ελλιμενισμό των πλοίων.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ εντατικοποίηση του εμπορίου ευνόησε, βέβαια, η δημογραφική ανάπτυξη: ένα σημάδι των νέων απαιτήσεων που σχετίζονται με αυτή την πτυχή της πραγματικότητας ήταν η κατασκευή ενός μεγάλου ενοριακός ναός, που άρχισε το 1857 και ολοκληρώθηκε πολλά χρόνια αργότερα.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Μαρίνα Ντι Καράρα, Ιταλία