Κότσι, Ιαπωνία

To Κότσι - Kochi είναι η πρωτεύουσα του νομού Kochi που βρίσκεται στο νησί Shikoku στην Ιαπωνία.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοEίναι η κύρια πόλη του νομού με πάνω από το 40% του πληθυσμού της. Από την 1η Απριλίου 2016, η πόλη έχει εκτιμώμενο πληθυσμό 332.059 [2] και πυκνότητα πληθυσμού 1.100 ατόμων ανά km2. Η συνολική έκταση είναι 309,22 km2. Ένα σύμβολο της πόλης είναι το πιο διάσημο πιάτο του, katsuo tataki, φτιαγμένο από ελαφρώς ξεφλουδισμένο και καρυκευμένο τόνο.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ περιοχή του Κότσι έχει τρεις ξεχωριστές γεωγραφικές ενότητες. Το κύριο εγκατεστημένο τμήμα της πόλης βρίσκεται στην κορυφή του κόλπου Urado, σε μια στενή προσχωσιγενή πεδιάδα που διασχίζει αρκετοί ποταμοί, κυρίως ο ποταμός Kagami και ο ποταμός Kokubu. Η πεδιάδα είναι οριοθετημένη από τα βουνά βόρεια και μια σειρά λόφων στα νότια και στα δυτικά.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤα βόρεια βουνά αποτελούν το λιγότερο πυκνοκατοικημένο τμήμα της πόλης, με τον μοναδικό οικισμό να βρίσκεται κατά μήκος στενών κοιλάδων ποταμών. Το υψηλότερο σημείο στο Kōchi είναι το Kuishi-yama στα 1.176 μέτρα (3.858 ft).
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτα νότια του κέντρου της πόλης, ο κόλπος Urado κόβει τους λόφους στην έξοδο του στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η γη που περιβάλλει τον κόλπο και μια μικρή λωρίδα της ακτογραμμής αποτελούν το τρίτο τμήμα της πόλης. Η περιοχή αυτή, μολονότι είναι πιο πυκνή και λιγότερο πυκνή από την πεδιάδα, είναι ωστόσο μια σημαντική θέση της βιομηχανίας κατοικιών και λιμένων.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Kōchi έχει πολύ υγρό υγρό υποτροπικό κλίμα, λαμβάνοντας διπλάσια βροχόπτωση από τις άλλες μεγάλες πόλεις του Shikoku Matsuyama και Takamatsu.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Κότσι, Ιαπωνία