Σάντα Μπάρμπαρα, Η.Π.Α.

Σάντα Μπάρμπαρα  - Santa Barbara είναι η νομαρχιακό έδρα της περιφέρειας Santa Barbara στην πολιτεία της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ. Βρίσκεται σε ένα τμήμα της ακτογραμμής που βλέπει νότια, το μεγαλύτερο αυτό τμήμα στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Η πόλη βρίσκεται ανάμεσα στα απότομα βουνά Santa Ynez και τον Ειρηνικό Ωκεανό.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο κλίμα της Santa Barbara χαρακτηρίζεται συχνά ως Μεσογειακό και η πόλη έχει προωθηθεί ως "Αμερικανική Ριβιέρα".
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑπό το 2014, η πόλη είχε εκτιμώμενο πληθυσμό 91.196, [12] από 88.410 το 2010, καθιστώντας τη δεύτερη πόλη με μεγαλύτερη πυκνότητα στην επαρχία μετά τη Σάντα Μαρία.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ παρακείμενη αστική περιοχή, η οποία περιλαμβάνει τις πόλεις Goleta και Carpinteria, μαζί με τις μη ενσωματωμένες περιοχές Isla Vista, Montecito, Canyon Mission, Hope Ranch, Summerland και άλλες, έχει πληθυσμό περίπου 220.000.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕκτός από την ύπαρξη ενός δημοφιλούς τουριστικού και τουριστικού προορισμού, η οικονομία της πόλης περιλαμβάνει έναν μεγάλο τομέα υπηρεσιών, την εκπαίδευση, την τεχνολογία, την υγειονομική περίθαλψη, τη χρηματοδότηση, τη γεωργία, την παραγωγή και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σάντα Μπάρμπαρα, Η.Π.Α.