Σαν Αντόνιο (Sandiago), Χιλή

Το Σαν Αντόνιο - San Antonio είναι πόλη της Χιλής, κοινότητα και πρωτεύουσα της επαρχίας San Antonio στην περιφέρεια Valparaíso. Είναι το κέντρο της αλιευτικής περιοχής που εκτείνεται από την ακτή της Χιλής από το Rocas de Santo Domingo στην Καρταχένα. Το λιμάνι του είναι το μεγαλύτερο από άποψη εμπορευματικών μεταφορών και του πιο πολυσύχναστου στη δυτική ακτή της Νότιας Αμερικής.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη βρίσκεται σε λόφους και παράκτιους αμμόλοφους, αμέσως βόρεια από το στόμιο του ποταμού Maipo και διασχίζεται σε δύο τμήματα από τις εκβολές ποταμών, από το Arévalo στα βόρεια και από το El Sauce στο τμήμα του Llolleo.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη βρίσκεται στις 33 ° 35 'και 71 ° 37'Δ. Συνορεύει στα βόρεια με την κοινότητα της Καρθαγένης. στα ανατολικά, από την κοινότητα Melipilla και τον ποταμό Maipo. στο νότο, από τον ίδιο ποταμό και από τις κοινότητες Santo Domingo και San Pedro. και στα δυτικά, από τον Ειρηνικό Ωκεανό.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σαν Αντόνιο (Sandiago), Χιλή