Καναζάουα, Ιαπωνία

Η Καναζάουα (Kanazawa -金 沢 市 Kanazawa-shi) είναι μια πόλη που βρίσκεται στο νομό Ishikawa, Ιαπωνία.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑπό την 1η Ιανουαρίου 2018, η πόλη είχε εκτιμώμενο πληθυσμό 466.029 σε 203.271 νοικοκυριά και πυκνότητα πληθυσμού 990 ατόμων ανά km².
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ συνολική έκταση της πόλης ήταν 468,64 τετραγωνικά χιλιόμετρα (180,94 τετραγωνικά μίλια).
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕίναι η πρωτεύουσα του Νομού Ishikawa. Το Kanazawa βρίσκεται στο βορειοδυτικό νομό Ishikawa στην περιοχή Hokuriku της Ιαπωνίας και συνορεύει με τη δυτική Θάλασσα και το νομό Toyama στα ανατολικά.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη βρίσκεται ανάμεσα στα ποτάμια Sai και Asano.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο ανατολικό τμήμα της πόλης κυριαρχείται από τις ιαπωνικές Άλπεις. Μέρη της πόλης βρίσκονται στα όρια του εθνικού πάρκου Hakusan.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Καναζάουα, Ιαπωνία