Μαιζουρού, Ιαπωνία

Μαϊζουρού - Maizuru (舞 鶴 市 Maizuru-shi) είναι μια πόλη στο Νομό του Κιότο, στην Ιαπωνία, σε μια είσοδο της Θάλασσας της Ιαπωνίας. Η πόλη ιδρύθηκε στις 27 Μαΐου 1943.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑπό το 2015, η πόλη έχει εκτιμώμενο πληθυσμό 83.990 κατοίκων και πληθυσμιακή πυκνότητα 245 ατόμων ανά km². Η συνολική έκταση είναι 342 km².
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Maizuru είναι μια πόλη πλούσια σε φύση, που βρίσκεται στον γραφικό κόλπο Maizuru. Το λιμάνι Maizuru βρίσκεται στο Maizuru Bay, από το οποίο το ταξίδι στο Hokkaidō είναι δυνατό μέσω της Θάλασσας της Ιαπωνίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ ανάπτυξη του Maizuru προκάλεσε μεγάλη ώθηση μετά την τοποθέτηση του ναυτικού λιμανιού το 1901.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτον Ρωσο-Ιαπωνικό πόλεμο, πολλά πολεμικά πλοία βασίζονταν εκεί, λόγω της εγγύτητάς του με τη Θάλασσα της Ιαπωνίας.

Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΜετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Maizuru ήταν βασικό λιμάνι για την επιστροφή ιαπωνικών στρατιωτών και κρατουμένων από την ηπειρωτική Ασία για περισσότερα από 13 χρόνια.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣήμερα, το Maizuru είναι ένα κεντρικό κεντρικό τμήμα της Ναυτικής Αυτοάμυνας της Ιαπωνίας.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Μαιζουρού, Ιαπωνία