Μιγιαζάκι (Aburatsu), Ιαπωνία

H πόλη Μιγιαζάκι - Miyazaki (宮 崎 市 Miyazaki-shi, Ιαπωνικά: [mijaꜜzaki]) είναι η πρωτεύουσα του νομού Miyazaki στο νησί Kyushu στην Ιαπωνία. Βρίσκεται στην ακτή και διασχίζεται από διάφορα ποτάμια, το Miyazaki City απολαμβάνει γραφική θέα τόσο στον ωκεανό όσο και στα κοντινά, καταπράσινα βουνά.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕίναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Ιάπωνες τουρίστες, η πόλη προσφέρει πολλά αξιοθέατα, όπως το κέντρο εκδηλώσεων SeaGaia (αν και η εσωτερική ωκεάνια εγκατάσταση δεν λειτουργεί πλέον), ο ζωολογικός κήπος Phoenix και πολλά μεγάλα ξενοδοχεία και ομπρέλες (δημόσια λουτρά).
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη είναι ο πρωταρχικός προορισμός αγορών για τους κατοίκους της ανατολικής περιοχής Kyushu σε μικρότερες πόλεις γύρω από το νομό. Η πόλη ιδρύθηκε την 1η Απριλίου 1924.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο αεροδρόμιο Miyazaki και το λιμάνι Miyazaki εξυπηρετούν την πόλη.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Μιγιαζάκι (Aburatsu), Ιαπωνία