Πετροπαβλόσκ, Ρωσία

Το Πετροπαβλόσκ - Petropavlovsk-Kamchatsky με πληθυσμό179.780  κατά την απογραφή του 2010), 198.028 (Απογραφή του 2002) και 268.747 (Απογραφή του 1989)... Ήταν παλαιότερα γνωστό ως Petropavlovsk.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη βρίσκεται σε ψηλούς λόφους και περιβάλλεται από ηφαίστεια.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο περιβάλλον έδαφος είναι αρκετά ορεινό ώστε ο ορίζοντας δεν φαίνεται καθαρά από οποιοδήποτε σημείο της πόλης.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτον κόλπο Avacha από την πόλη στο Vilyuchinsk είναι η μεγαλύτερη υποβρύχια βάση της Ρωσίας, η πυρηνική υποβρύχια βάση Rybachiy, που ιδρύθηκε κατά τη σοβιετική περίοδο και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από το ρωσικό ναυτικό.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη βρίσκεται 6.766 χιλιόμετρα από τη Μόσχα και περίπου 2.220 χιλιόμετρα από το Βλαδιβοστόκ.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Πετροπαβλόσκ, Ρωσία