Νάχα, Ιαπωνία

H πόλη Νάχα - Naha (那覇 市 Naha-shi, Ιαπωνικά: [naꜜha], Okinawan: Naafa) είναι η πρωτεύουσα του νομού Okinawa, του νοτιότερου νομού της Ιαπωνίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑπό τον Δεκέμβριο του 2012, η πόλη έχει εκτιμώμενο πληθυσμό 321.467 και πυκνότητα πληθυσμού 8.244,46 ατόμων ανά km². Η συνολική έκταση είναι 38,99 km².
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ Νάχα είναι μια πόλη στην ακτή της Ανατολικής Κίνας του νότιου μέρους του νησιού Okinawa, του μεγαλύτερου νομού της Οκινάουα. Η σύγχρονη πόλη ιδρύθηκε επίσημα στις 20 Μαΐου 1921. Πριν από αυτό ο Ναχάς ήταν για αιώνες ένας από τους σημαντικότερους και πολυπληθέστερους χώρους στην Οκινάουα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη είναι το πολιτικό, οικονομικό και εκπαιδευτικό κέντρο του Νομού Οκινάουα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτις μεσαιωνικές και πρώιμες σύγχρονες εποχές, ήταν το εμπορικό κέντρο του Βασιλείου Ryūkyū.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Νάχα, Ιαπωνία