Γουότερφορντ, Ιρλανδία

Το Waterford (από το Old Norse Veðrafjǫrðr, που σημαίνει "φιλόδρομο", ιρλανδική: Port Láirge) είναι πόλη της Ιρλανδίας. Βρίσκεται στην κομητεία Waterford στα νοτιοανατολικά της Ιρλανδίας και είναι μέρος της επαρχίας Munster.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη βρίσκεται στην κορυφή του λιμανιού του Waterford. Είναι η παλαιότερη και η πέμπτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕίναι η όγδοη πολυπληθέστερη πόλη στο νησί της Ιρλανδίας. Τ
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοο Waterford City και το County Council είναι η τοπική κυβέρνηση για την πόλη.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Waterford είναι γνωστό για το Waterford Crystal, κληρονομιά της πρώην βιομηχανίας γυαλιού της πόλης.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣύμφωνα με την απογραφή του 2016, στη πόλη Γουότερφορντ ζουν 53.504 άνθρωποι..
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Γουότερφορντ, Ιρλανδία