Κερνς, Αυστραλία

Η πόλη Kέρνς ( Cairns (/ kɛərnz /, locally / kænz / (Σχετικά με αυτό το soundlisten)) [5] [a] είναι στο Queensland της Αυστραλίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΒρίσκεται στην ανατολική ακτή του Άπω Βόρειου Κουίνσλαντ. Η πόλη είναι η 5η πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στο Queensland και κατατάσσεται στην 14η θέση στην Αυστραλία.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΙδρύθηκε το 1876 και πήρε το όνομά του από τον William Wellington Cairns, κυβερνήτη του Queensland από το 1875 έως το 1877. Δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τους ανθρακωρύχους που κατευθύνονται προς το χρυσό πεδίο του ποταμού Hodgkinson, αλλά μειώθηκε όταν ανακαλύφθηκε ευκολότερη διαδρομή από το Port Douglas. Αργότερα εξελίχθηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό και σημαντικό λιμάνι για την εξαγωγή ζαχαροκάλαμου, χρυσού και άλλων μετάλλων, ορυκτών και γεωργικών προϊόντων από τις γύρω παραθαλάσσιες περιοχές και την περιοχή Atherton Tableland.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Cairns είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός λόγω του τροπικού του κλίματος και της πρόσβασης τόσο στο κοντινό τροπικό δάσος τροπικής φύσης όσο και στο Great Barrier Reef, ένα από τα επτά φυσικά θαύματα του κόσμου.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Κερνς, Αυστραλία