Νησιά Κονφλίκτ, Παπούα Νέα Γουινέα

Μην ξεγελιέστε από το όνομα, αυτός είναι ο παράδεισος στη Θάλασσα των Κοραλλιών! Μια γραφική ομάδα 21 νησιών που περιβάλλουν μια λαμπερή γαλάζια λιμνοθάλασσα, 'τα νησιά των συγκρούσεων' φιλοξενούν ένα από τα πιο βιολογικά συστήματα υφάλων στον κόσμο.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟι επισκέπτες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον παράδεισο του νησιού που λαμβάνει μέρος σε καγιάκ, κολύμβηση με αναπνευστήρα και stand-up paddleboarding, καθώς και σκάφη με γυάλινο βυθό και εκδρομές με κανό.

Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ ομάδα των νησιών ήταν ορατή το 1879 από το HMS Cormorant, από το φως του φεγγαριού. ονομάστηκε το 1880 από τον Bower, αρχηγό της HMS Conflict. Το νησί Ηράι είναι το κέντρο του πληθυσμού της ομάδας. Το μικρό νησί Panasea διαθέτει ένα οικολογικό θέρετρο. Οι διαφορετικές εκτάσεις και μερικές φορές διαφορετικά ονόματα για μεμονωμένα νησιά μπορούν να βρεθούν σε Oceandots: Ηράι (97 ha), Panasea (63,5 ha), Auriora (61 ha), Panarakum (38,8 ha), Panibari (24,7 ha), Tubiniguam ha), Moniara (13 εκτάρια), Ginouri (11 εκτάρια) και Tupit (10 εκτάρια).
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ συνολική έκταση του αρχιπελάγους είναι 3,75 km² .

Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Νησιά Κονφλίκτ, Παπούα Νέα Γουινέα