Μπέϊ Κομό , Καναδάς

Η πόλή Μπέι Κομό, Baie-Comeau, ([be.kɔ.mo] · ο πληθυσμός της πόλης του 2011 22,113 · βρίσκεται περίπου 420 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης του Κεμπέκ στην περιοχή της Ακτής Βορείου της επαρχίας Κεμπέκ, Καναδάς, στις όχθες του ποταμού Saint Lawrence κοντά στο στόμιο του ποταμού Manicouagan και είναι έδρα του περιφερειακού δήμου Manicouagan.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΥπάρχουν δύο κέντρα πληθυσμού αστικών περιοχών εντός των ορίων της πόλης: το Baie-Comeau, με πληθυσμό 9.917 κατοίκους, και το Hauterive, με πληθυσμό 11.844, από την απογραφή του Καναδά το 2011.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη πήρε το όνομά της από τον παρακείμενο κόλπο Comeau, ο οποίος ονομάζεται προς τιμήν του Napoléon-Alexandre Comeau, ενός φυσιοδίτη Québécois. [
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟ πρώην πρωθυπουργός του Καναδά Brian Mulroney κατάγεται από αυτή την πόλη.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Μπέϊ Κομό , Καναδάς