Λούγκανβιλ, Βανουάτου

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο Βανουάτου με πληθυσμό 16.300 κατοίκους. Η πόλη ονομάζεται Santo από ανθρώπους από τα βόρεια νησιά του Βανουάτου, που χρησιμοποιούν το Luganville ως τη μεγάλη τους πόλη. Ονομάζεται επίσης Kanal (από το Γαλλικό δεύτερο κανάλι) από κατοίκους της υπαίθρου του μεγάλου νησιού Espiritu Santo, στο οποίο βρίσκεται η πόλη.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟ κεντρικός δρόμος που διέρχεται από το Luganville περιλαμβάνει τις περισσότερες εμπορικές επιχειρήσεις.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕίναι ασυνήθιστα ευρύς, εξαιτίας του αμερικανικού διοικητή βάσης που επιμένει ότι τέσσερις στρατιωτικές δεξαμενές πρέπει να μπορούν να οδηγηθούν δίπλα-δίπλα κατά μήκος του δρόμου.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΜικρές πλαγιές και απομακρυσμένοι δρόμοι εξυπηρετούν τις κατοικημένες ζώνες.

Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟ κεντρικός δρόμος περιλαμβάνει το λιμάνι στο ένα άκρο και τις αγορές και το δημοτικό συμβούλιο στο άλλο άκρο.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτο κέντρο υπάρχουν δύο κύριοι τύποι καταστημάτων: τουριστικές μπουτίκ και καταστήματα all-in-one που περιγράφονται καλύτερα ως σταυρός μεταξύ ενός σούπερ μάρκετ και ενός καταστήματος υλικού.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Λούγκανβιλ, Βανουάτου