Καντίζ ( Σεβίλλη ), Ισπανία

Το Κάδιθ , Κάδις στα ανδαλουσιανά ισπανικά, είναι πόλη της Aνδαλουσίας στην Ισπανία. πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Πρόκειται για την αρχαία πόλη Γάδειρα, ιωνική γραφή, γηδειρα κοντά στο Στενό του Γιβραλτάρ. 
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη είναι χτισμένη πάνω σε ένα βράχο, ο οποίος ενώνεται με μια μικρή λωρίδα στεριάς και δρόμο με την ηπειρωτική περιοχή στον Κόλπο του Κάδιθ, ο οποίος βλέπει τον Ατλαντικό ωκεανό. Το παραθαλάσσιο Καντίζ, όπου θα σας εντυπωσιάσουν τα επιβλητικά αγάλματα, τα καταπράσινα πάρκα, τα στενά γραφικά σοκάκια και τα όμορφα κάστρα με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τον Torre tavira, τον υπέροχο καθρεδικό ναό για την εμπορική αγορά.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πιο όμορφη και δημοφιλής παραλία του Κάντιθ είναι η μικρή Πλάγια ντε λα Καλέτα, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στα κάστρα του Σαν Σεμπαστιάν και της Σάντα Καταλίνα.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Καντίζ ( Σεβίλλη ), Ισπανία