Τσουρούγκα , Ιαπωνία

Το λιμάνι Τσούρουγκα είναι πλέον ένα από τα τρία κύρια λιμάνια της Θάλασσας της Ιαπωνίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑπό τις αρχές του 9ου αιώνα, το λιμάνι Tsuruga έχει εμπλακεί στο ναυτιλιακό εμπόριο της Ιαπωνίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοEυημερεί ως εμπορική πύλη μεταξύ της Ιαπωνίας και της Ασιατικής Ηπείρου από την εποχή του Νάρα και ως βάση διέλευσης για τα ενδομαραϊκά πλοία Kitamaebune από τα μέσα της εποχής του Edo.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτην εποχή Meiji, ανοίχτηκαν οι ναυτιλιακές διαδρομές μεταξύ Tsuruga, Κορέας και, αντίστοιχα, της Ανατολικής Ρωσίας (Βλαδιβοστόκ) και το 1912 ολοκληρώθηκε ένας σιδηρόδρομος που συνέδεε το Τόκιο με το λιμάνι του Tsuruga.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣήμερα, το λιμάνι Tsuruga διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ως πύλη στη θάλασσα της Ιαπωνίας για το νομό Fukui και τις δύο μεγάλες οικονομικές περιοχές της βιομηχανικής περιοχής Hanshin, Kansai Την περιφέρεια και το Chukyo, την περιοχή Chubu, καθώς και με άλλες περιοχές της Ιαπωνίας και με ξένες χώρες όπως η Κορέα, η Κίνα και η Ρωσία.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤα πλοία διαφόρων τύπων, δηλαδή πλοία μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών, πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, πλοία RoRo και πλοία ξηρού φορτίου χύδην, καλούνται στο λιμάνι της Tsuruga και μεταφέρουν γενικά εμπορεύματα, άνθρακα, ξυλεία, αυτοκίνητα, λεωφορεία και φορτηγά κ.λπ.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Τσουρούγκα , Ιαπωνία