Σαν Τροπέ, Γαλλία

Στο Σαν Τροπέ φεγγάρια και νύχτες τρελές»...Απο την πρώτη εικόνα θα θαυμάσεις το  γκλίτερ και τα εκτυφλωτικά φώτα που συνοδεύουν το lifestyle σε αυτόν τον υπέροχο καλοκαιρινό προορισμό !!
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΧτισμένο στα καταγάλανα νερά αυτού του κόλπου της Νότιας Γαλλίας, αποτελεί μία εκσυγχρονισμένη εκδοχή μίας τυπικής μεσαιωνικής πόλης. Για όσους κυνηγούν την κοσμική ζωή και τα ξέφρενα πάρτι, ο προορισμός αυτός μετρά πολυτελή σκάφη, αμέτρητες μπουτίκ διάσημων οίκων, ακριβά σπορ αμάξια, πριβέ εκδηλώσεις σε πολυτελείς βίλες και celebrity κάθε λογής που καταφτάνουν για να φωτογραφηθούν στα γραφικά σοκάκια από όλα τα μέρη του κόσμου.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο 
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΜε την Brigitte Bardot, διάσημη καλλονή, που με τις ταινίες της το απογείωσε...η εξέλιξη του μικρού ψαροχωριού στον απόλυτο προορισμό των απανταχού jet setters θέτοντας τη δεκαετία του 50 ως το σημείο αναφοράς για την ακμή του καλοκαιρινού θερέτρου. Βέβαια, Για τον διάσημο κόλπο του Σαν Τροπέ, οι θρύλοι ανάγονται πολλούς αιώνες πίσω. Ένας από αυτούς λέει ότι το όνομα προέκυψε από ένα χριστιανό μάρτυρα, τον Άγιο Τορπέ, που αρνούμενος να απαρνηθεί την πίστη του αποκεφαλίστηκε και πέταξαν το πτώμα του σε μια βάρκα. Η βάρκα αυτή παρασύρθηκε από τα ρεύματα και προσάραξε στο σημείο που είναι σήμερα ο κόλπος και η πόλη.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο 
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο κεφάλαιο παραλία στο Saint Tropez είναι όπως ακριβώς το φαντάζεστε. Μεγάλα κύματα, καταπράσινοι φοίνικες και πολλά μαυρισμένα κορμιά.. Φήμες πως μπορεί να τύχετε σε εκδήλωση με καλλίγραμες χορεύτριες να λικνίζονται με το ρυθμό της βραζιλιάνικης μουσικής επιβεβαιώνονται.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σαν Τροπέ, Γαλλία