Ρόσιθ, Σκωτία

To Ρόσιθ - Rosyth είναι μια πόλη στο Firth of Forth, 4 μίλια νότια του κέντρου Dunfermline. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, η πόλη έχει πληθυσμό 13.440 κατοίκων.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη ιδρύθηκε ως πόλη κήπων και χτίστηκε για να σχηματίσει το παράκτιο λιμάνι της Dunfermline το οποίο ξεκίνησε το 1909. Το Rosyth είναι σχεδόν συνεχόμενο με το γειτονικό Inverkeithing, χωρισμένο μόνο από τον αυτοκινητόδρομο M90. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Rosyth βρίσκεται στη γραμμή FIFE Circle Line.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ Rosyth βρίσκεται στην εκλογική περιφέρεια Cowdenbeath του κοινοβουλίου της Σκωτίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Annabelle Ewing του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας [5], καθώς και στην εκλογική περιοχή Mid Scotland και Fife. Για το κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου, η Rosyth βρίσκεται στην εκλογική περιφέρεια Dunfermline και West Fife Westminster, που σήμερα διαχειρίζεται ο βουλευτής του Douglas Chapman για το Εθνικό Κόμμα της Σκωτίας [6].
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ Rosyth έχει τρεις εκπροσώπους στο Συμβούλιο Fife: τον Tony Orton (Συντηρητικό Κόμμα), τον Samantha Steele (Εθνικό Κόμμα της Σκωτίας) και τον Andrew Verrecchia (Εργατικό Κόμμα).
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Ρόσιθ, Σκωτία