Costa Serena

Χωρητικότητα: 114.500 τόνοι
Κατασκευή: 2007
Καταστρώματα: 13
Mήκος: 290 μέτρα
Πλάτος: 37,50 μέτρα
Βύθισμα: 8,3 μέτρα
Επιβάτες: 3.000/3.800
Καμπίνες: 1500

Αξιωματικοί & Πλήρωμα: 1.090
Αναλογία Επιβατών/Πλήρωμα: 2,7/3,4

Το μεγαλοπρεπές Costa Serena, του οποίου οι εσωτερικοί χώροι είναι εμπνευσμένοι από την μυθολογία της Αρχαίας Ρώμης, είναι το πλοίο της ευεξίας και της χαλάρωσης, όπως και τα δίδυμα αδέλφια του Costa Pacifica και Costa Concordia.Υπάρχουν πολλές πρωτοποριακές εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένου του Samsara Spa (6.000 m2), που είναι αφιερωμένο στην ευεξία και εκτείνεται σε δύο ορόφους, με ακόμη περισσότερες καμπίνες με άμεση πρόσβαση συγκριτικά με το Costa Concordia, καθώς και με πισίνα με εντυπωσιακή πτυσσόμενη οροφή και υπαίθριο κινηματογράφο. Για να μην αναφέρουμε το Pantheon Atrium, το Grand Bar Apollo και το Θέατρο Jupiter, των οποίων η διακόσμηση είναι μία σύγχρονη ερμηνεία της κλασικής αρχιτεκτονικής της Αρχαίας Ρώμης.

Το Costa Serena θα σας εκπλήξει καθώς σας καλωσορίζει με την πρωτότυπη κομψότητα  του, την ατμόσφαιρα του και τα γεμάτα εκπλήξεις «μυθικά» του δωμάτια.

Εστιατόρια & Μπαρ
5 εστιατόρια συμπεριλαμβανομένων του Club Restaurant & Samsara Restaurant, 13 μπαρ, συμπεριλαμβανομένων cognac & cigar bar και coffee & chocolate bar. Γεύμα & Δείπνο στο εστιατόριο Samsara συμπεριλαμβάνονται στην τιμή για κρατήσεις σε καμπίνες Samsara και Σουίτες.

Διασκέδαση
Θέατρο σε 3 επίπεδα, καζίνο, ντίσκο, στούντιο ηχογράφησης, εξομοιωτής Grand Prix με μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο, κατάστρωμα πισίνας με πτυσσόμενη γυάλινη οροφή και γιγαντιαία οθόνη, νεροτσουλήθρα, χώρος internet, βιβλιοθήκη, εμπορικό κέντρο, εικονικό κόσμο, παιδική πισίνα, Squok club κλπ.

Αναζωογόνηση
Samsara spa: 6.000 τ.μ. σε δύο επίπεδα, με γυμναστήριο, μπάνια, πισίνα θαλασσοθεραπείας, δωμάτια περιποίησης, σάουνα, τούρκικα μπάνια, ατμόλουτρα, σολάριουμ, καμπίνες & σουίτες, 5 τζακούζι, 4 πισίνες, δύο με πτυσσόμενες οροφές, γήπεδο πολλαπλών χρήσεων, εξωτερικό διάδρομο τζόκινγκ.

Οι Καμπίνες του Πλοίου

Aναλυτική Περιγραφή Καμπινών

Το κρουαζιερόπλοιο Serena διαθέτει συνολικά 1500 καμπίνες. Από αυτές 87 έχουν άμεση πρόσβαση στο spa, 505 διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, 58 είναι σουίτες, όλες με ιδιωτικό μπαλκόνι και 12 με απευθείας πρόσβαση στο spa. Όλες οι καμπίνες διακρίνονται σε Classic, Premium και Samsara. Οι classic βρίσκονται στα χαμηλότερα καταστρώματα ενώ οι premium βρίσκονται στα ψηλότερα καταστρώματα του κρουαζιερόπλοιου. Οι Samsara βρίσκονται μέσα ή κοντά στα Spa και σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε προνόμια όπως απεριόριστη πρόσβαση στο κέντρο spa. Όλες οι καμπίνες διαθέτουν δορυφορική επίπεδη οθόνη, κλιματισμό, mini bar, υπηρεσία δωματίου (υπηρεσία με extra χρέωση), χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ μαλλιών, τηλέφωνο, Wi-Fi (με extra χρέωση). Oι φωτογραφίες, η κάτοψη και η διακόσμηση των καμπινών όπως αυτές εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικές. Η διαρρύθμιση ή/και η διακόσμηση της καμπίνας της επιλογής σας είναι πιθανόν να διαφέρει αναλόγως της κατηγορίας και της θέσης της, επί του κρουαζιερόπλοιου.

Εσωτερικές Καμπίνες (Classic, Premium & Samsara)
Εσωτερικές Καμπίνες (Classic, Premium & Samsara)
Ιδανική επιλογή για χαλάρωση και ξεκούραση. Επωφεληθείτε από την οικονομική τιμή χωρίς να λείψει τίποτα από την άνεσή σας. Εμβαδόν καμπίνας 14 τ.μ.
Εξωτερικές καμπίνες (Classic, Premium & Samsara)
Εξωτερικές καμπίνες (Classic, Premium & Samsara)
Οι εξωτερικές καμπίνες είτε με φινιστρίνι είτε με μεγάλο παράθυρο προσφέρουν απέραντη θέα στη θάλασσα. Ταξιδέψτε με όλες τις ανέσεις που χαρακτηρίζουν την φιλοξενία των κρουαζιερόπλοιων της Costa. Εμβαδόν καμπίνας 16 τ.μ.
 Εξωτερικές καμπίνες με μπαλκόνι (Classic, Premium & Samsara)
Εξωτερικές καμπίνες με μπαλκόνι (Classic, Premium & Samsara)
Οι εξωτερικές καμπίνες με μπαλκόνι προσφέρουν άπλετη θέα στη θάλασσα. Μπορείτε να χαλαρώσετε είτε στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι είτε στο άνετο επιπλωμένο σαλόνι με καναπέ και τραπέζι που διαθέτει η καμπίνα σας. Εμβαδόν καμπίνας από 20 έως 25 τ.μ.
 Σουίτες με μπαλκόνι
Σουίτες με μπαλκόνι
Φιλόξενες, καλαίσθητες και ευρύχωρες , παρέχουν δε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εκτός από όλα τα πλεονεκτήματα των καμπινών Premium, σας παρέχονται αποκλειστικές υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή σας πραγματικά αξέχαστη. Προτεραιότητα επιβίβασης, ιδιωτικό μπάτλερ πάντα σε υπηρεσία, προτεραιότητα για την επιλογή της ώρας στο εστιατόριο, αποκλειστικό τζακούζι και φρέσκα φρούτα κάθε μέρα. Εμβαδόν σουίτας από 31 έως 63 τ.μ.
NAVIHELLAS ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 83 (2ος όροφος) 185 36, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Tηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4284391 (6 γραμμές) - Fax : 210 4284396