www.Navihellas.gr
Τηλ: 210 4284391

Ιταλία, Ισραήλ και Κύπρος από Γένοβα (23MSC158a)

11ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία, Ελλάδα, Ισραήλ, Κύπρος με το κρουαζιερόπλοιο MSC Sinfonia
11 ημέρες δικοπών ανακαλύπτοντας μεσογειακούς προορισμούς πάνω στο απίστευτο MSC Sinfonia, είναι ο ιδανικός τρόπος για να αξιοποιήσετε τις μέρες αυτές!

Φτιάξτε τις αποσκευές σας και ετοιμαστείτε να αναχωρείσετε από την Γένοβα, τη γενέτειρα του Κολόμβου, για μια κρουαζιέρα που διασχίζει καταγάλανα νερά. Η πρώτη επίσκεψη δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την κοσμοπολίτικη Ρώμη με τις αναρίθμητες επιλογές μνημείων για να εντυπωσιαστείτε και όχι μόνο. Συνεχίζει η ιταλική εξερεύνηση, με την πόλη της Μεσσίνας στη Σικελία να σας σας περιμένει για να περπατήσετε τους δρόμους της. Έπειτα θα συνεχίσουμε με ιταλικό ταμπεραμέντο, αλλά αυτή τη φορά στο ελληνικό νησί των ιπποτών και την υπέροχη Μεσαιωνική Πόλη με το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, τη Ρόδο. Η Λεμεσός, η δεύτερη μεγαλύτερη πολή της Κύπρου είναι η επόμενη που μπορείτε να θαυμάσετε, πριν φτάσετε στη Χάιφα και επισκεφθείτε τους Άγιους Τόπους.Τέλος, πριν την αποβίβαση σας στη Γένοβα, κάνετε μια στάση στο ξακουστό νησί της Κρήτης στο μαγικό Ηράκλειο.

• Γένοβα: Με μεγάλο μέρος της παλιάς πόλης προστατευμένο από την Ουνέσκο ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, δικαίως απέκτησε το προσωνύμιο "la Superba" λόγω του ένδοξου παρελθόντος καθώς και των εντυπωσιακών αξιοθεάτων της πόλης.
• Τσιβιταβέκια - Ρώμη: Πόλη με σπουδαία ιστορία και αξιοσημείωτη προσφορά στην επιστήμη, τον πολιτισμό και τις τέχνες. Γι' αυτό το λόγο, καθώς και για τα πολυάριθμα και εξαιρετικής ομορφιάς μνημεία της, της έχει αποδοθεί η προσωνυμία «η αιώνια πόλη»
• Μεσσίνα (Σικελία): Πύλη της Σικελίας, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της και πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας, ιδρύθηκε από τους Ελληνες αποίκους παίρνοντας αργότερα το σημερινό της όνομα, προς τιμήν της πελοποννησιακής Μεσσήνης.
• Ρόδος: Είναι ο κυριότερος μαγνήτης μαζικού τουρισμού στην Ελλάδα. Μια πόλη απο το παρελθόν μέσα στην Ρόδο, καθώς ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού είναι η Μεσαιωνική Πόλη, που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και περιλαμβάνεται στον κατάλογο της UNESCO.
• Λεμεσός: Το ιστορικό κέντρο της Λεμεσού σφύζει από ζωή και είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστηθείτε τη βόλτα σας σ’ αυτό.
• Χάϊφα (Άγιοι Τόποι): Iδρύθηκε από τους Άραβες τον 18ο αιώνα, έχει πολλές βιομηχανίες κυρίως στους τομείς χημικών προϊόντων, υφαντουργίας, μηχανουργίας, ειδών διατροφής κ.ά. και είναι το κυριότερο λιμάνι της χώρας, με σύγχρονες λιμενικές εγκαταστάσεις.
• Ηράκλειο (Κρήτη): Το Ηράκλειο είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης με το όνομα της να προέρχεται από τον Ιδαίο Ηρακλή, τον μυθικό πατέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αναχωρήσεις Κρουαζιέρας Ιταλία, Ισραήλ και Κύπρος από Γένοβα (23MSC158a):

Δεν υπάρχουν αναχωρήσεις για την επόμενη περίοδο!

Το Πρόγραμμα της Κρουαζιέρας Ιταλία, Ισραήλ και Κύπρος από Γένοβα (23MSC158a):

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
Ημέρα 1η Γένοβα, Ιταλία Επιβίβαση 18:00
Ημέρα 2η Τσιβιταβέκια - Ρώμη, Ιταλία 07:00 17:00
Ημέρα 3η Μεσσίνα (Σικελία), Ιταλία 12:00 18:00
Ημέρα 4η Εν Πλω - -
Ημέρα 5η Ρόδος, Ελλάδα 09:00 16:00
Ημέρα 6η Λεμεσός, Κύπρος 09:00 18:00
Ημέρα 7η Χάϊφα (Άγιοι Τόποι), Ισραήλ 07:00 21:00
Ημέρα 8η Εν Πλω - -
Ημέρα 9η Ηράκλειο (Κρήτη), Ελλάδα 08:00 18:00
Ημέρα 10η Εν Πλω - -
Ημέρα 11η Εν Πλω - -
Ημέρα 12η Γένοβα, Ιταλία 08:00 Αποβίβαση

Χάρτης Διαδρομής Κρουαζιέρας Ιταλία, Ισραήλ και Κύπρος από Γένοβα (23MSC158a):

Μεγαλύτερος Χάρτης
Λιμάνι Επιβίβασης
Λιμάνι Επίσκεψης
Λιμάνι Αποβίβασης
Λιμάνι Επιβίβασης και Αποβίβασης
NAVIHELLAS ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 83 (2ος όροφος) 185 36, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Tηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4284391 (6 γραμμές) - Fax : 210 4284396