www.Navihellas.gr
Τηλ: 210 4284391

Holy Land - Athens to Venice (2013)

12ήμερη κρουαζιέρα σε Ελλάδα - Τουρκία - Ισραήλ - Αίγυπτο - Κροατία - Ιταλία με το κρουαζιερόπλοιο Pacific Princess
Ξεκινάμε από την Αθήνα και προσεγγίζουμε την Τουρκία, το Ισραήλ και την Αίγυπτο. Κάνουμε βόλτα στα μεγάλα παζάρια της Αιγύπτου, και αφού αποχαιρετήσουμε τις πυραμίδες κατευθυνόμαστε στην Κροατία και την Ιταλία. Μια 12ήμερη κρουαζιέρα για απαιτητικούς λάτρες του είδους.

Αναχωρήσεις Κρουαζιέρας Holy Land - Athens to Venice (2013):

Δεν υπάρχουν αναχωρήσεις για την επόμενη περίοδο!

Το Πρόγραμμα της Κρουαζιέρας Holy Land - Athens to Venice (2013):


Λιμάνι
Αναχώρηση
Άφιξη
Ημέρα 1
Athens (Piraeus), Greece
 -
10:00 PM
Ημέρα 2
Patmos, Greece
9:00 AM
6:00 PM
Ημέρα 3
Kusadasi (Ephesus), Turkey
8:00 AM
5:00 PM
Ημέρα 4
At Sea
 -
-
Ημέρα 5
Nazareth/Galilee (Haifa), Israel
7:00 AM
8:00 PM
Ημέρα 6
Jerusalem (Ashdod), Israel
7:00 AM
8:00 PM
Ημέρα 7
Port Said (Cairo/Giza), Egypt
6:00 AM
8:00 PM
Ημέρα 8
Alexandria, Egypt
10:00 AM
8:00 PM
Ημέρα 9
At Sea
-
-
Ημέρα 10
At Sea
 -
-
Ημέρα 11
Dubrovnik, Croatia
7:00 AM
2:00 PM
Ημέρα 12
Ravenna, Italy
8:00 AM
6:00 PM
Ημέρα 13
Venice, Italy
4:00 AM
-
NAVIHELLAS ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 83 (2ος όροφος) 185 36, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Tηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4284391 (6 γραμμές) - Fax : 210 4284396