Αρχική :: Navihellas Blogs :: All inclusive εμπειρία για κρατήσεις έως 30 Μαρτίου 2019!

All inclusive εμπειρία για κρατήσεις έως 30 Μαρτίου 2019!

Ημερομηνία: 12/2/2019 @ 7:49

Η MSC Cruises επιθυμώντας να προσφέρει σε όλους τους επιβάτες της ξεκούραστες και ξέγνοιαστες διακοπές, παρουσιάζει προγράμματα κρουαζιέρας με την απόλυτη εμπειρία πακέτων all inclusive. Επωφεληθείτε της προσφοράς πραγματοποιώντας την κράτησή σας για Δυτική Μεσόγειο, Βόρεια Ευρώπη και Καραϊβική μέχρι τις 30 Μαρτίου 2019. Απολαύστε την απεριόριστη κατανάλωση αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών με το πακέτο “Easy Package”, η τέλεια ευκαιρία για ένα ταξίδι χωρίς περιορισμούς για μικρούς και μεγάλους!
Η πολυετής εμπειρία του γραφείου μας σε συνδυασμό με τις πολυτελείς παροχές που εξασφαλίζει η MSC Cruises σας εγγυάται ένα αξέχαστο ταξίδι, μένει μόνο να επιλέξετε τον αγαπημένο σας προορισμό.

•    Οι παραμυθένιες πρωτεύουσες της Βαλτικής σας υποδέχονται από τον Απρίλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο και υπόσχονται να σας μαγέψουν με την ξεχωριστή τους ατμόσφαιρα. Επιβιβαστείτε στο MSC Meraviglia από το Κίελο (Αναλυτικό Πρόγραμμα) ή από την Κοπεγχάγη (Αναλυτικό Πρόγραμμα) και γνωρίστε μία διαφορετική Ευρώπη από αυτή που έχετε συνηθίσει.

•    Το MSC Poesia αναχωρεί στην καρδιά του καλοκαιριού από το λιμάνι του Βαρνεμούντε (Αναλυτικό Πρόγραμμα) ή από το λιμάνι της Κοπεγχάγης (Αναλυτικό Πρόγραμμα) για 7 ημέρες στη Βόρεια Ευρώπη. Ανακαλύψτε 4 σημαντικές πρωτεύουσες της Βαλτικής αλλά και τη «Βενετία του Βορρά», την ασύγκριτη Αγία Πετρούπολη.

•    Τα Νορβηγικά Φιορδ συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο που δεν υπάρχει όμοιό του. Μικρές δαντελωτές παραλίες περιτριγυρισμένες από επιβλητικές βουνοκορφές, παρθένα δάση και καταρράκτες. Επισκεφθείτε τα μικρά γραφικά χωριά των Φιορδ αναχωρώντας από την Άνοιξη του 2019 από το Κίελο (Αναλυτικό Πρόγραμμα) ή την Κοπεγχάγη (Αναλυτικό Πρόγραμμα) με το MSC Meraviglia.

•    Μοναδικό ταπεραμέντο, κλασική ομορφιά, γενέτειρα επιστημών, τεχνών και πολιτισμού, δεν είναι άλλη από τη Δυτική Μεσόγειο. Με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις με το MSC Seaview από τη Ρώμη (Αναλυτικό Πρόγραμμα) ή από τη Γένοβα (Αναλυτικό Πρόγραμμα) για μια κρουαζιέρα σε αγαπημένα λιμάνια της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας.

•    Το πολυτελέστατο MSC Divina σας ταξιδεύει στις ομορφιές της Δυτικής Μεσογείου σε συνδυασμό με τη Σικελία, το μεγαλύτερό της νησί που αποτελεί μοναδικό σταυροδρόμι μπαρόκ και αναγεννησιακής αισθητικής. Επιλέξτε την αναχώρηση που σας ταιριάζει καλύτερα ανάμεσα από τη Ρώμη (Αναλυτικό Πρόγραμμα) και τη Γένοβα (Αναλυτικό Πρόγραμμα) και αναχωρήστε από την Άνοιξη μέχρι και το Φθινόπωρο.

•    Το νεότευκτο, υπερπολυτελές MSC Bellissima ξεκινάει τα ταξίδια του το Μάρτιο και σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τη Μεσόγειο αναχωρώντας από την πολύχρωμη Βαρκελώνη (Αναλυτικό Πρόγραμμα) ή από την εντυπωσιακή Γένοβα (Αναλυτικό Πρόγραμμα). Επιβιβαστείτε στο ολοκαίνουριο αριστούργημα της MSC Cruises και ταξιδέψτε με απαράμιλλο στυλ και άνεση.

•    Για ένα ταξίδι απόλυτης χαλάρωσης σε κρυστάλλινες παραλίες με κατάλευκη άμμο, τότε η Καραϊβική είναι αναμφίβολα ο ιδανικός προορισμός. Πουέρτο Ρίκο και Παρθένες Νήσοι (Αναλυτικό Πρόγραμμα) ή Τζαμάικα και Κοζουμέλ (Αναλυτικό Πρόγραμμα), όποιο συνδυασμό και αν επιλέξετε θα ζήσετε μία αξέχαστη εβδομάδα με το MSC Seaside.

Ημερολόγιο Blogs

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία