Αρχική :: Yachting

Yachting

 Το Γιώτινγκ Δεν Κοστίζει Ακριβά
Ανακαλύψτε τα ελληνικά νησιά με ένα διαφορετικό τρόπο, όπως αυτόν που χιλιάδες ξένοι επισκέπτες απολαμβάνουν στην χώρα μας ταξιδεύοντας με πολυτελή μεγάλα ή μικρά γιωτ ή κότερα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών σκαφών όπως Μοtor Yachts, Motor Sailers, Sailing Yachts ή ακόμα Ιστιοπλοϊκών σκαφών.Αναλόγως με τον αριθμό των συμμετεχόντων στο ταξίδι σας, επιλέξτε το σκάφος που σας ενδιαφέρει και ζητήστε μας πληροφορίες, ενημερωτικό υλικό όπως χαρακτηριστικά, διαφημιστικά φυλλάδια και οριστική πρόταση τιμής.
Εκτός των σκαφών που συμπεριλαμβάνονται στις καταστάσεις των βασικών 4 κατηγοριών υπάρχουν δεκάδες άλλα σκάφη αναψυχής προς ενοικίαση. Εμείς ανεξάρτητα από την επιθυμία σας, αν πρόκειται για συγκεκριμένο σκάφος, θα σας προτείνουμε ό,τι καλύτερο κρίνουμε σκόπιμο σε σχέση με άριστη ποιότητα σκάφους και τιμή προσφοράς.

Iστιοπλοϊκά Σκάφη - Sailing Boats, Mε ή χωρίς Skipper

Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότερο νέοι αλλά και άτομα μέσης ηλικίας ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα. Η χώρα μας με σχεδόν 14.000 χιλιόμετρα ακτογραμμές και με περισσότερα από 2500 νησιά προσφέρει στους λάτρεις της ιστιοπλοΐας άπειρες επιλογές δρομολογίων. Είτε το πρόγραμμά σας είναι στα νησιά του Ιονίου, στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στις Σποράδες ή στο Βόρειο Αιγαίο θα έχετε μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες διακοπές. Εμείς από εμπειρία και από ιδιαίτερη αγάπη στα νησιά των Σποράδων, σας προτείνουμε να προγραμματίσετε την κρουαζιέρα σας με το ιστιοπλοϊκό σας σκάφος με αναχώρηση από την Σκιάθο για τα υπόλοιπα νησιά των Σποράδων,  Σκόπελο, Αλόννησο, Κυρά Παναγιά, Σκύρο και Εύβοια κλπ.

Μπορείτε να ναυλώσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ως Bare Boat, χωρίς κυβερνήτη αν έχετε την σχετική εμπειρία και είστε κάτοχος διπλώματος κυβερνήτη ανοιχτής θαλάσσης. Διαφορετικά θα πρέπει να το ναυλώσετε με κυβερνήτη (skipper) το ημερήσιο κόστος του οποίου θα σας επιβαρύνει συμπληρωματικά.

ιστιοπλοϊκά σκάφη είναι τα πλέον οικονομικά σκάφη αναψυχής. Αν νομίζετε ότι η ναύλωση ενός  ιστιοπλοϊκού σκάφους  είναι κάτι πολύ ακριβό ή μόνο για όσους γνωρίζουν 'τα μυστικά της θάλασσας', εμείς θα σας βοηθήσουμε να αλλάξετε γνώμη. Η εν ενοικίαση σκάφους αναψυχής ή ιστιοπλοϊκού είναι εύκολη και προσιτή για όλους! Στον πίνακα που ακολουθεί, έχετε Ενδεικτικές Τιμές Ναύλωσης Ιστιοπλοϊκών Σκαφών, από 36 έως 40 πόδια. Eίναι ένα δείγμα κόστους ανά εβδομάδα συγκεκριμένου τύπου ιστιοπλοϊκών σκαφών 'Bavaria'. Αν μας στείλετε την φόρμα ενδιαφέροντος θα επανέλθουμε με συγκεκριμένη πρόταση.
 

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Προσφορές Κρουαζιέρας

MATCH MY CRUISE

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας! Ακολουθείστε τα βήματα για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ταιριάζουν:

Συμπληρώσατε επιτυχώς την φόρμα! Πατήστε την "Αναζήτηση" παρακάτω για να σας εμφανίσει τις κρουαζιέρες:

Βρέθηκαν Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία