Αρχική :: Navihellas Blogs :: Κρουαζιέρες με αεροπορικά εισιτήρια σε προνομιακές τιμές!

Κρουαζιέρες με αεροπορικά εισιτήρια σε προνομιακές τιμές!

Ημερομηνία: 2/6/2023 @ 14:53

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε στη Δυτική Μεσόγειο με μοναδικά πακέτα προσφοράς της Norwegian Cruise Line!

Το υπερπολυτελές Norwegian Epic σας ταξιδεύει στους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς της Δυτικής Μεσογείου σε

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν φόρους και λιμενικά τέλη, πλήρη διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα μετ' επιστροφής με φόρους αεροδρομίου και παραδοτέες αποσκευές, καθώς και οργανωμένη οδική μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το λιμάνι και αντίστροφα!

►10ήμερη Κρουαζιέρα με αναχώρηση από το λιμάνι της Ρώμης στις 17 Ιουνίου για Νάπολη, Πάλμα Μαγιόρκα, Ίμπιζα, Βαρκελώνη, Μασσαλία, Κάννες και Λιβόρνο, με κόστος από €1.050 κατ' άτομο (Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα).

►9ήμερη Κρουαζιέρα με αναχώρηση από το λιμάνι της Βαρκελώνης στις 02 Ιουλίου για Βαρκελώνη, Κάννες, Λιβόρνο, Ρώμη, Νάπολη, Πάλμα Μαγιόρκα και Ίμπιζα, με κόστος από €1.430 κατ' άτομο (Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα).

►11ήμερη Κρουαζιέρα με αναχώρηση από το λιμάνι της Μασσαλίας στις 16 Οκτωβρίου για Βαρκελώνη, Κάννες, Ρώμη, Λιβόρνο, Νάπολη, Μεσσίνα, Κέρκυρα και Τεργέστη, με κόστος από €1.040 κατ' άτομο (Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα).

Όποια κρουαζιέρα και αν επιλέξετε, οι άψογες υπηρεσίες της Norwegian Cruise Line σε συνδυασμό με την εμπειρία του γραφείου μας, σας υπόσχονται μία αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία!

Ημερολόγιο Blogs

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία