Αρχική :: Navihellas Blogs :: Μοναδικές κρουαζιέρες σε προνομιακές τιμές!

Μοναδικές κρουαζιέρες σε προνομιακές τιμές!

Ημερομηνία: 2/2/2024 @ 16:14

Προγραμματίστε τώρα την κρουαζιέρα των ονείρων σας και επωφεληθείτε της προσφοράς για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023!

 

Από τις κοραλλένιες ακτές της Καραϊβικής μέχρι τις ιστορικές πόλεις της Δυτικής Μεσογείου, και από τα πολυτελή Αραβικά Εμιράτα μέχρι τις παραμυθένιες πρωτεύουσες της Βόρειας Ευρώπης.. όποιος και αν είναι ο προορισμός που ονειρεύεστε, η κρουαζιέρα είναι ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε νέους προορισμούς και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές σε πολυτελή κρουαζιερόπλοια.
 
Αναχώρηση από Ελλάδα:
►11ήμερη κρουαζιέρα με αναχώρηση από Πειραιά για Ρώμη, Παλέρμο, Γένοβα, Κουσάντασι και Κωνσταντινούπολη με το πολυτελές MSC Poesia με κόστος από €690 κατ’ άτομο.
 
Δυτική Μεσόγειος:
►7ήμερη κρουαζιέρα με αναχώρηση από τη Γένοβα για Ρώμη, Παλέρμο, Βαλέττα, Βαρκελώνη και Μασσαλία με το υπερσύγχρονο MSC World Europa με κόστος κατ’ άτομο από €630 κατ’ άτομο. Βόρεια Ευρώπη:
►7ήμερη κρουαζιέρα από Λονδίνο (Σαουθάμπτον) για Αμβούργο, Χάβρη (Παρίσι), Ρότερνταμ και Ζεϊμπρούγκε (Μπριζ, Βέλγιο) με το νεότευκτο MSC Euribia με κόστος κατ’ άτομο από €580 κατ’ άτομο.

Καραϊβική:

►7ήμερη κρουαζιέρα από Μαϊάμι για Τζαμάικα, Νησιά Κέιμαν, Μεξικό και Μπαχάμες με το φαντασμαγορικό MSC Seascape με κόστος από €780 κατ’ άτομο.

►7ήμερη κρουαζιέρα από Μαϊάμι για Μπαχάμες, Πουέρτο Ρίκο και Δομινικανή Δημοκρατία με το MSC Seascape με κόστος κατ’ άτομο από €740.
 
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:
►7ήμερη κρουαζιέρα από Ντουμπάι για Ντόχα, Μπαχρέιν, Άμπου Ντάμπι και Νησί σερ Μπανί Γιας με το κομψό MSC Virtuosa με κόστος κατ’ άτομο από €680.
 
Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν φόρους και λιμενικά τέλη, πλήρη διατροφή καθώς και φιλοδωρήματα για το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου.

Η πολυετής εμπειρία του γραφείου μας σε συνδυασμό με τις πολυτελείς παροχές που εξασφαλίζουν τα υπερσύγχρονα κρουαζιερόπλοια, σας εγγυάται ένα αξέχαστο ταξίδι, μένει μόνο να επιλέξετε τον αγαπημένο σας προορισμό!

Ημερολόγιο Blogs

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία