Αρχική :: Navihellas Blogs :: Εορταστικές Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο!

Εορταστικές Κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο!

Ημερομηνία: 2/2/2024 @ 14:58

Από τις κοραλλένιες ακτές της Καραϊβικής μέχρι τις ιστορικές πόλεις της Δυτικής Μεσογείου, και από τα πολυτελή Αραβικά Εμιράτα μέχρι τις παραμυθένιες πρωτεύουσες της Βόρειας Ευρώπης.. όποιος και αν είναι ο προορισμός που ονειρεύεστε να περάσετε τις γιορτές, η κρουαζιέρα είναι ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε νέους προορισμούς και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές σε πολυτελή κρουαζιερόπλοια.

Δυτική Μεσόγειος:

►7ήμερη Κρουαζιέρα σε Ιταλία, Γαλλία, Μάλτα & Ισπανία με αναχώρηση από το λιμάνι της Γένοβας στις 24 και 31 Δεκεμβρίου με το νεότευκτο MSC World Europa (Αναλυτικό Πρόγραμμα).


Βόρεια Ευρώπη:

►7ήμερη Κρουαζιέρα σε Αγγλία, Ολλανδία, Βέλγιο & Γαλλία με αναχώρηση από το λιμάνι του Αμβούργου στις 24 και 31 Δεκεμβρίου με το νεότευκτο MSC Euribia (Αναλυτικό Πρόγραμμα) ή από το λιμάνι του Σαουθάμπτον στις 22 και 29 Δεκεμβρίου (Αναλυτικό Πρόγραμμα).

Καραϊβική:

►7ήμερη Κρουαζιέρα σε Μπαχάμες, Πουέρτο & Δομινικανή Δημοκρατία με αναχώρηση από το λιμάνι του Μαϊάμι στις 23 Δεκεμβρίου με το υπερσύγχρονο MSC Seascape (Αναλυτικό Πρόγραμμα).

►7ήμερη Κρουαζιέρα σε Μπαχάμες, Τζαμάικα, Νησιά Κέιμαν & Μεξικό με αναχώρηση από το λιμάνι του Μαϊάμι στις 30 Δεκεμβρίου με το MSC Seascape (Αναλυτικό Πρόγραμμα).

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:

►7ήμερη Κρουαζιέρα σε Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Ντόχα, Μπαχρέιν & Νησί σερ Μπανί Γιας με το εντυπωσιακό MSC Virtuosa με αναχώρηση στις 23 και 30 Δεκεμβρίου (Αναλυτικό Πρόγραμμα).

Η πολυετής εμπειρία του γραφείου μας σε συνδυασμό με τις πολυτελείς παροχές που εξασφαλίζουν τα υπερσύγχρονα κρουαζιερόπλοια, σας εγγυάται ένα αξέχαστο ταξίδι, μένει μόνο να επιλέξετε τον αγαπημένο σας προορισμό!
 

Ημερολόγιο Blogs

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία