Αρχική :: Navihellas Blogs :: Κρουαζιέρα στην Αδριατική από Πειραιά!

Κρουαζιέρα στην Αδριατική από Πειραιά!

Ημερομηνία: 2/2/2024 @ 14:57

Η Celestyal Cruises και το καινούριο της κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey σας υποδέχονται σε μία μοναδική κρουαζιέρα στην Αδριατική!

Η κρουαζιέρα σας αναχωρεί στις 02 Μαρτίου από το λιμάνι του Πειραιά και επισκέπτεται τα ομορφότερα λιμάνια των Δαλματικών Ακτών και του Ιονίου.
Πρώτος σας προορισμός η Κεφαλονιά, το καταπράσινο στολίδι του Ιονίου, και συγκεκριμένα το κοσμοπολίτικο Αργοστόλι. Στη συνέχεια θα προσεγγίσετε στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, γνωστό και ως «το Saint Tropez των Βαλκανίων», και στο Κότορ, την πανέμορφη παραθαλάσσια πόλη στο Μαυροβούνιο που δικαιολογημένα αποκαλείται Νύμφη της Αδριατικής.

Η κρουαζιέρα σας συνεχίζεται με το Μπάρι της Ιταλίας και την Κέρκυρα, ένα νησί-μουσείο, τόπο με μεγάλη καλλιτεχνική παράδοση και με πλήθος ευρωπαϊκών επιρροών. Πριν από την επιστροφή σας στο λιμάνι του Πειραιά, δε θα μπορούσε να λείπει η επίσκεψη στο γραφικό Κατάκολο σε μικρή απόσταση από την Αρχαία Ολυμπία, που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά και την ιστορία.

Η κρουαζιέρα σας περιλαμβάνει την πλήρη διατροφή σας, επιλεγμένα ποτά στη διάρκεια των γευμάτων, φόρους και λιμενικά τέλη, φιλοδωρήματα για το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου, καθώς και €75 έκπτωση κατ' άτομο για οργανωμένες εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης, με τιμή από €549 κατ' άτομο.

Ημερολόγιο Blogs

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία