Αρχική :: Λίγα Λόγια για την Εταιρεία Μας

Λίγα Λόγια για την Εταιρεία Μας

 
Από το 1987 έως και σήμερα 2023...
36 Χρόνια Navihellas Kέντρο Κρουαζιέρας -  Έμπειροι & Πάντα Πρώτοι σε Πωλήσεις !


navihellas cruise centerΑγαπητοί  φίλοι-πελάτες & συνεργάτες,

36 χρόνια εμπειρίας & Πρώτοι σε Πωλήσεις
Η εταιρεία μας, Navihellas Κέντρο Κρουαζιέρας, ιδρύθηκε το 1987, μετά από πολυετή εμπειρία των στελεχών της σε ναυτιλιακές εταιρείες κρουαζιερόπλοιων.  Με χαρά σας ανακοινώσουμε ότι έως και σήμερα, μετά από 36 χρόνια λειτουργίας αποτελεί τον κορυφαίο εξειδικευμένο τουριστικό οργανισμό κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με χιλιάδες ευχαριστημένους επιβάτες κρουαζιέρας σε ετήσια βάση, να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
Πρωτοπόροι και πρώτοι σε πωλήσεις κρουαζιέρας στην Ελληνική Αγορά,  είμαστε επιλεγμένοι αντιπρόσωποι των περισσότερων και μεγαλύτερων εταιρειών κρουαζιέρας στον κόσμο όπως οι εταιρείες Cunard Line, Norwegian Cruise Line, Holland America Line, ΜSC Cruises, P&O Cruises, Yachts of Seabourn, Crystal Cruises, Marella Cruises  καθώς επίσης βασικοί συνεργάτες ελληνικών και ξένων εταιρειών όπως Celestyal Cruises, Royal Caribbean International, Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises και άλλες.
 
Η ηλεκτρονική μας παρουσία www.navihellas.gr
Η εταιρεία μας απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της ηλεκτρονικής εποχής και με κριτήριο ότι ‘η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά’ σας παρέχουμε την πληρέστερη πληροφόρηση για κάθε προτεινόμενη κρουαζιέρα και κρουαζιερόπλοιο.  Άμεσα, γρήγορα και σε ένα φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον έχετε την δυνατότητα  ‘δυναμικής αναζήτησης’ ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις  σας. Επίσης, η ηλεκτρονική μας παρουσία δυναμώνει μέσω της ιστοσελίδας  www.cruisenews.gr  εξ’ ίσου εξειδικευμένης στην αγορά της κρουαζιέρας. Το προσωπικό  και τα έμπειρα στελέχη μας,  μερικά από αυτά με εμπειρία 45 ετών στο χώρο της κρουαζιέρας, βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουν μαζί σας με ευγενική, φιλική και αξιόπιστη επικοινωνία την κρουαζιέρα που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας ταξιδιωτικό προφίλ. Νέα υπηρεσία μας, το ‘Call back’. Μια απλή, νέα υπηρεσία. Σας καλούμε εμείς-εσείς,  εσείς απλά στείλτε μας το τηλέφωνό σας!
 
Συνέδρια, σεμινάρια & ταξίδια κινήτρων
Η καλύτερη διαφήμιση είναι οι πελάτες μας. Η εταιρεία μας Navihellas Κέντρο Κρουαζιέρας, έχει διοργανώσει τα μεγαλύτερα εταιρικά και ιατρικά συνέδρια εν πλω, στις αίθουσες των κρουαζιερόπλοιων, με συμμετοχή εκατοντάδων επιβατών και δεκάδων μεγάλων εταιρειών.  Έχουμε στη διάθεσή σας άπειρες συστάσεις από εταιρείες, συλλόγους, συνδέσμους, ενώσεις  και από οργανωτές συνεδρίων των οποίων τα τουριστικά προγράμματα έχουμε διοργανώσει με τεράστια επιτυχία.
 

Σας ευχαριστούμε και Σας ευχόμαστε Καλό & Καλοτάξιδο το 2023.
Navihellas Kέντρο Κρουαζιέρας


ΜΗΤΕ: 0207E61000091200

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Προσφορές Κρουαζιέρας

MATCH MY CRUISE

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας! Ακολουθείστε τα βήματα για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ταιριάζουν:

Συμπληρώσατε επιτυχώς την φόρμα! Πατήστε την "Αναζήτηση" παρακάτω για να σας εμφανίσει τις κρουαζιέρες:

Βρέθηκαν Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία