Αρχική :: Σύλλογοι Γκρούπ & Ταξίδια Κινήτρων

Σύλλογοι Γκρούπ & Ταξίδια Κινήτρων

Aξιοποιούμε το ‘Budget’ σας !

Μια κρουαζιέρα είναι σίγουρα ότι καλύτερο μπορείτε  να επιλέξετε για τα μέλη του συλλόγου σας ή για τους καλεσμένους  συνεργάτες - επαγγελματίες της επιχείρησής σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία να προτείνει προορισμούς και ιδέες που εξυπηρετούν απόλυτα τον σκοπό κάθε ταξιδιού. Με πρώτη προτεραιότητα το ομαδικό σας ταξίδι εν πλω, ‘κρουαζιερίζοντας’ όπως συνηθίζουμε να λέμε είμαστε  στη διάθεσή σας για κάθε μορφής οργανωμένο ταξίδι ή εκδρομή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Αν πάλι η τελική επιλογή σας δεν είναι η κρουαζιέρα, ζητήστε κάποιο  από τα οργανωμένα προγράμματα εξωτερικού ή εσωτερικού, που διαθέτει  το γραφείο μας ή απλά αναθέστε μας την σύνθεση ενός ειδικού τουριστικού πακέτου προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Η πολυετής πείρα μας στον τομέα του ομαδικού και συνεδριακού τουρισμού, σας εγγυάται την απόλυτη επιτυχία στη διεξαγωγή του τουριστικού σας προγράμματος και την πολύπλευρη κάλυψη του συνεδρίου ή της εκδήλωσής σας. Έχουμε στο ενεργητικό μας άπειρες διοργανώσεις ταξιδιών κινήτρων (incentives), επαγγελματικών και εκπαιδευτικών ταξιδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αν πρόκειται για ταξίδι κινήτρων, θα προετοιμάσουμε και θα δημιουργήσουμε το ταξίδι σας με άρτιο σχεδιασμό, σωστή οργάνωση και καλές ιδέες. Μοναδικός σκοπός μας να καλύψουμε κάθε επιθυμία και στόχο σας.

Κάθε γκρουπ υπόκειται σε συγκεκριμένους όρους προκαταβολής καθώς επίσης σε όρους ακυρωτικών και χρονικές προθεσμίες για την τελική ονομαστική κατάσταση των συμμετεχόντων επιβατών.  Η κοινοποίηση των ονομάτων των επισκεπτών, καθώς επίσης και η πρόοδος των κρατήσεων πρέπει να διαβιβάζονται σε τακτική βάση, προς την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που η πρόοδος των κρατήσεων δεν είναι ικανοποιητική, η πλοιοκτήτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να της επιστραφούν οι απούλητες καμπίνες. Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τη χαρά να αξιοποιήσουμε το ‘budget’ σας και να οργανώσουμε όλες τις μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που θα μετατρέψουν το ομαδικό ταξίδι ή το ταξίδι κινήτρων της εταιρείας σας σε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Προσφορές Κρουαζιέρας

MATCH MY CRUISE

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας! Ακολουθείστε τα βήματα για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ταιριάζουν:

Συμπληρώσατε επιτυχώς την φόρμα! Πατήστε την "Αναζήτηση" παρακάτω για να σας εμφανίσει τις κρουαζιέρες:

Βρέθηκαν Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία