Αρχική :: Συνέδρια, Εκδηλώσεις & Ναυλώσεις

Συνέδρια, Εκδηλώσεις & Ναυλώσεις

Συνεδριάζουμε Εν Πλω
Από το 1995 καθιερώσαμε στην ελληνική αγορά τη νέα μορφή συνεδριακού τουρισμού εν πλω, η οποία αφορά τη διοργάνωση εταιρικών και κλαδικών συνεδρίων, στις υπερπολυτελείς αίθουσες που διαθέτουν τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια, με απόλυτη εξειδίκευση στα Ιατρικά Επιστημονικά συνέδρια και στα ταξίδια κινήτρων.
Ο συνεδριακός τουρισμός εν πλω αποτελεί πάντα μία καλή προοπτική με ιδιαίτερο περιεχόμενο τη μεγάλη ποικιλία των εκδηλώσεων και συναντήσεων. Η αναφορά σε ένα καλό συνέδριο συνίσταται στη διοργάνωση μικρών και μεγάλων εκδηλώσεων με δραστηριότητα Επιστημονική, Ιατρική, Εμπορική, Πολιτική κλπ. Μεγάλο και σημαντικό μέρος στην υλοποίηση  τους αποτελεί η παροχή άρτιων υπηρεσιών τόσο σε συνεδριακό όσο και σε τουριστικό επίπεδο.
 
Αναφορικά οι συνεδριακές υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

- Εργασίες Συνεδρίου – Συνελεύσεις - Διαλέξεις – Ομιλίες - Φόρουμ (Forum) – Συμπόσια – Σεμινάρια - Work Shops (εργαστήρια ) - Meetings (Συναντήσεις) - Cocktails κλπ.
Οι αντίστοιχες τουριστικές υπηρεσίες:
- Κρατήσεις αιθουσών, δωματίων ή καμπίνων αν πρόκειται για κρουαζιερόπλοιο - Κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίων, μεταφορών και εκδρομών - Κρατήσεις επισιτιστικών μονάδων - Εκτέλεση των τουριστικών  προγραμμάτων τα οποία προβλέπονται ή προσφέρονται ως προαιρετικά κλπ.
 
Όλες οι υπηρεσίες είναι απολύτως απαραίτητο να τύχουν ιδιαίτερης καλής προετοιμασίας και κάλυψης τόσο πριν και κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του συνεδρίου αλλά όσο και μετά το συνέδριο. Εμείς και οι συνεργάτες μας σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας, της υλοποίησης αλλά και της μετασυνεδριακής κάλυψης θα είμαστε κοντά σας. Έχουμε στη διάθεσή σας συστάσεις από οργανωτές επιτυχημένων συνεδρίων τα οποία ανέλαβε και οργάνωσε το γραφείο μας. Με δεδομένο το γεγονός ότι ‘το υψηλό κοστολόγιο μιας κρουαζιέρας είναι απλά ένας μύθος’ και το budget σας σημαντικό για εσάς… ζητήστε τις προτάσεις μας.
 
Ναυλώσεις Πλοίων

Στις περιπτώσεις πολύ μεγάλων γκρουπ επιβατών, υπάρχει η δυνατότητα ναύλωσης ενός κρουαζιερόπλοιου. Ναυλώνοντας ένα κρουαζιερόπλοιο οι οργανωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι προσαρμοσμένο στα δικά τους μέτρα και με προσεγγίσεις σε λιμάνια της δικής τους επιλογής. Κάθε ναύλωση κρουαζιερόπλοιου προϋποθέτει προετοιμασία τουλάχιστον ενός χρόνου πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης της κρουαζιέρας. Η εταιρεία μας, ως ο βασικότερος συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιρειών κρουαζιέρας, και με εμπειρία των στελεχών της έως και άνω των 40 ετών, θα σας προτείνει το καλύτερο ανάλογα με το ενδιαφέρον του προορισμού σας, τον αριθμό επιβατών και τον προϋπολογισμό σας.

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Προσφορές Κρουαζιέρας

MATCH MY CRUISE

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας! Ακολουθείστε τα βήματα για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ταιριάζουν:

Συμπληρώσατε επιτυχώς την φόρμα! Πατήστε την "Αναζήτηση" παρακάτω για να σας εμφανίσει τις κρουαζιέρες:

Βρέθηκαν Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία