Αρχική :: Οικογένειες Παιδιά

Οικογένειες Παιδιά

Τα παιδιά παιρνούν καλά στην κρουαζιέρα!
 

Σε όλα τα προγράμματα κρουαζιερών προβλέπονται συχνά ειδικές προσφορές ή μειωμένες τιμές για παιδιά και νέους/ες για χρήση 3κλίνων ή/και 4κλίνων καμπινών. Οι ειδικές τιμές παρέχονται ανάλογα με τους όρους συμμετοχής της εκάστοτε πλοιοκτήτριας εταιρείας. Σε αρκετές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα στις περισσότερες αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά, τα παιδιά και οι νέοι έως 16 ετών ταξιδεύουν εντελώς δωρεάν, πληρώνουν μόνο λιμενικά & λοιπά έξοδα, εφ' όσον συνοδεύονται τουλάχιστον από 2 ενήλικες. Άλλες εταιρείες προσφέρουν ειδικές μειωμένες τιμές για παιδιά. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά και οι νέοι πληρώνουν λιμενικά έξοδα. Βασική προϋπόθεση για παιδιά και νέους είναι να μοιράζονται καμπίνα με τουλάχιστον με δύο ενήλικες.

Τα παιδιά παιρνούν πολύ καλά στην κρουαζιέρα, όμως είναι σκόπιμο να αναφερθούμε ότι για την ασφάλειά τους θα πρέπει να είναι πάντα υπό την παρακολούθηση των γονέων ή των συνοδών τους,  στα εξωτερικά καταστρώματα, κλιμακοστάσια, στην πισίνα και κοντά στα ασανσέρ του πλοίου. Επίσης, τα παιδιά δεν επιτρέπεται να παίζουν με τον εξοπλισμό ασφαλείας του πλοίου.
 

Μια κρουαζιέρα προσφέρει στις οικογένειες περισσότερο ποιοτικό χρόνο από οποιοδήποτε άλλο είδος διακοπών. Η οικογενειακή κρουαζιέρα, με δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις διάφορες ηλικιακές ομάδες, αναπτύσσεται συνεχώς. Τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο είναι ‘Family Friendly’. Υπάρχουν όμως και μερικά κρουαζιερόπλοια τα οποία είναι ‘Αdults Only’ δεν επιτρέπονται τα παιδιά.

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Προσφορές Κρουαζιέρας

MATCH MY CRUISE

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας! Ακολουθείστε τα βήματα για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ταιριάζουν:

Συμπληρώσατε επιτυχώς την φόρμα! Πατήστε την "Αναζήτηση" παρακάτω για να σας εμφανίσει τις κρουαζιέρες:

Βρέθηκαν Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία