Αρχική :: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ & ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ & ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Navihellas Κέντρο Κρουαζιέρας ΕΠΕ.  Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους και συνθήκες. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων και των φωτογραφιών, θεωρείται ότι συμφωνείτε με αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι οι "Όροι χρήσης" παρέχονται τόσο για δική μας όσο και δική σας προστασία. Με αυτούς καθορίζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών που περιέχονται στην ιστοσελίδα www.navihellas.gr και www.cruisenews.gr . Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, του περιεχομένου του παρόντος web site χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Νavihellas Kέντρο Κρουαζιέρας ΕΠΕ.
  1. Όλα τα κείμενα που περιέχονται στην ιστοσελίδα www.navihellas.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Navihellas Kέντρο Κρουαζιέρας ΕΠΕ, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια των δημιουργών. Οι φωτογραφίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα www.navihellas.gr & www.cruisenews.gr ανήκουν στις πλοιοκτήτριες εταιρείες. 
  2. Δεν επιτρέπεται να προβείτε σε οποιαδήποτε χρήση αυτών των εικόνων. Σημειώνεται ότι η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
  3. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μία ή περισσότερες από τις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα www.navihellas.gr υποχρεούστε να ζητάτε εγγράφως την έγκρισή μας και οποιαδήποτε χρήση υπόκειται σε σχετική έγγραφη έγκριση εκ μέρους μας.  
  4. Εάν επιθυμείτε, κατόπιν γραπτής έγκρισής μας, να χρησιμοποιήσετε μέρος της ιστοσελίδας μας ή φωτογραφία/ες για παρουσίαση σε δικτυακό τόπο (website), υποχρεούστε να εισάγετε σύνδεσμο (link) αναφοράς σε κάθε ιστοσελίδα όπου σκοπεύετε να συμπεριλάβετε κείμενά μας ή φωτογραφία. Παρακαλείστε να αναφέρετε τους συνδέσμους σας στη διεύθυνση: https://www.navihellas.gr. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσθέσετε σύνδεσμο στην ίδια ιστοσελίδα με κάθε φωτογραφία. Τοποθέτηση συνδέσμου σε μία ξεχωριστή ιστοσελίδα "ευχαριστιών" (credits) ή "συνδέσμων" (links) δεν είναι αποδεκτή. Στη συνέχεια θα πρέπει να μας αποστείλετε με e-mail τη διεύθυνση (URL) του δικτυακού σας τόπου (website) που περιλαμβάνει τις προαναφερθείσες ιστοσελίδες.
  5. Δεν επιτρέπεται καμία αναδημοσίευση ή μετατροπή ή αλλοίωση οποιασδήποτε φωτογραφίας που περιγράφεται στον όρο 2 χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μία τέτοια φωτογραφία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας δηλώνοντας τις φωτογραφίες που σας ενδιαφέρουν. Στην περίπτωση που το αίτημά σας γίνει αποδεκτό θα σας σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή οι πρωτότυπες φωτογραφίες.  
  6. Τα κείμενα και οι φωτογραφίες που περιγράφονται στον Όρο 1 & 2 δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθούν με σκοπό το οικονομικό προσωπικό όφελος.
  7. Στην περίπτωση που παραβείτε έναν ή περισσότερους από τους παραπάνω "όρους χρήσης", θα ειδοποιηθείτε να αφαιρέσετε τα κείμενα ή/και τις φωτογραφίες σας εντός 72 ωρών. Εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση από μέρους σας, το επόμενο βήμα θα είναι  να ληφθούν όλα τα νόμιμα μέτρα όπως ορίζει ο νόμος 2121/1993 και στην περίπτωση αυτή θα ειδοποιηθεί επίσης η εταιρεία που φιλοξενεί το site σας (web host), καθώς και αυτή θα εμπλακεί άμεσα σε όποια μέτρα κριθούν αναγκαία προκειμένου να συμμορφωθείτε και να πράξετε τα νόμιμα.
 
Σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε.
Navihellas Kέντρο Κρουαζιέρας

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Προσφορές Κρουαζιέρας

MATCH MY CRUISE

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας! Ακολουθείστε τα βήματα για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ταιριάζουν:

Συμπληρώσατε επιτυχώς την φόρμα! Πατήστε την "Αναζήτηση" παρακάτω για να σας εμφανίσει τις κρουαζιέρες:

Βρέθηκαν Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία