Αρχική :: Γαμήλια Ταξίδια

Γαμήλια Ταξίδια

Eσείς την αγάπη, Εμείς την κρουαζιέρα!

Για τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής σας, εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας.
Θα σας προτείνουμε το καλύτερο, προσαρμοσμένο στις επιθυμίες σας, στην καλύτερη προτεινόμενη τιμή.

Ζήστε το όνειρο εν πλω και απολαύστε τα ειδικά προνόμια νεόνυμφων που προσφέρουν οι πλοιοκτήτριες εταιρείες και μπορεί να περιλαμβάνουν από σαμπάνια και χαβιάρι για πρωινό, λουλούδια στη σουίτα σας, ιδιωτικά cocktail party και τούρτα νεόνυμφων! Κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια εν πλω θα σας προσφέρει στιγμές ζωής που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Πρόκειται για το Γαμήλιο Ταξίδι σας ή για Γάμο εν Πλω ή μήπως για την Ανανέωση των Όρκων σας με τον άνθρωπο της ζωής σας?
... Σε κάθε περίπτωση η επιλογή μιας κρουαζιέρας είναι η καλύτερη!  Ανανεώστε την δέσμευσή της αγάπης  σας εν πλω, σ’ένα περιβάλλον ειδυλλιακό και πολυτελές, ιδανικό για επίσημες ρομαντικές περιστάσεις.   Επιλέξτε την κρουαζιέρα που σας ταιριάζει, ανάλογα με το γούστο σας και την διάθεσή σας και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ατμόσφαιρα του κρουαζιερόπλοιου θα είναι πάντα γεμάτη από αγάπη και ρομαντισμό και ότι το πολυτελές εσωτερικό του πλοίου σας, θα κάνει εσάς και τον αγαπημένο σας, να αισθανθείτε σαν βασιλιάδες.

Ποιός είπε ότι το ρομαντικό ταξίδι είναι πάντα και ακριβό?
Επιλέξτε μια γαμήλια κρουαζιέρα με προσιτή γοητεία και χαλαρή κομψότητα, καθορίστε τον προορισμό και την διάρκεια ανάλογα με τα χρήματα που επιθυμείτε να ξοδέψετε ως ζευγάρι αλλά σε κάθε περίπτωση να γνωρίζετε πάντα ότι τα πολυτελή γεύματα και οι εξαιρετικές υπηρεσίες των κρουαζιερόπλοιων, τα καθιστούν πάντα ένα κατάλληλο μέσο για ερωτευμένα ζευγάρια που ονειρεύονται ρομαντικά δείπνα υπό το φώς των κεριών, σε προσιτές τιμές.
 
Το ιδανικό γαμήλιο ταξίδι είναι σίγουρα μία γαμήλια κρουαζιέρα για να επισκεφθείτε πολλά ιστορικά και εξωτικά λιμάνια, να  γυρίσετε τον κόσμο και να απολαύσετε πολυτελείς υπηρεσίες. Σ’ εμάς εμπιστευτείτε την ημερομηνία του γάμου σας και αφήστε τις προτάσεις μας να σας ταξιδέψουν...

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Προσφορές Κρουαζιέρας

MATCH MY CRUISE

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας! Ακολουθείστε τα βήματα για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ταιριάζουν:

Συμπληρώσατε επιτυχώς την φόρμα! Πατήστε την "Αναζήτηση" παρακάτω για να σας εμφανίσει τις κρουαζιέρες:

Βρέθηκαν Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία