Αρχική :: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 2016/769 (GDPR)
Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και η εταιρεία μας λαμβάνει τα απαραίτητα μέσα για την ασφαλή φύλαξη και διαβίβασή τους.

1.    Ποια στοιχεία σας επεξεργαζόμαστε:
To “Navihellas ΕΠΕ Κέντρο Κρουαζιέρας”, εφεξής “Navihellas” ή “εμείς”, συλλέγει και διατηρεί στοιχεία που εσείς επιλέγετε να μας δώσετε και τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για τη σύναψη και εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, και συγκεκριμένα προκειμένου να ολοκληρώσουμε για λογαριασμό σας την κράτηση της κρουαζιέρας ή ταξιδίου της προτίμησής σας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο εκπλήρωσης της μεταξύ μας σύμβασης, συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:
•    Προσωπικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας:  όνομα, επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, email, αριθμός σταθερού και κινητού τηλεφώνου ή φαξ, αριθμός διαβατηρίου/ ταυτότητας και φωτοαντίγραφά τους
•    Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα: εθνικότητα
•    Οικονομικά στοιχεία: ΑΦΜ, αριθμός λογαριασμού, εφόσον είναι απαραίτητα.
•    Λοιπά στοιχεία: αριθμός κράτησης, ημερομηνίες και τόπος διαμονής

2.    Σκοποί για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας:
Σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, και συγκεκριμένα η ολοκλήρωση της κράτησης ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων , κρουαζιερών ή ταξιδιών της επιλογής σας.
Τα στοιχεία επικοινωνίας που μας δίνετε, χρησιμοποιούνται προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να προκύψει σχετικά με την κράτησή σας ή για να σας ενημερώσουμε σχετικά με ταξιδιωτικές προσφορές του Νavihellas που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, κατόπιν ρητής συγκατάθεσής σας.  

3.    Δημιουργία προφίλ πελάτη – Διαφήμιση:
To Νavihellas δεν επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας ώστε να δημιουργεί εξατομικευμένα προφίλ πελατών για διαφημιστικούς σκοπούς. Ωστόσο, εφόσον έχετε δώσει το email σας και τη συγκατάθεσή σας ή έχετε πραγματοποιήσει κρουαζιέρα ή έχετε συμπληρώσει τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Navihellas, μπορεί να λαμβάνετε ενημερωτικά email με τις ταξιδιωτικές προσφορές μας.
Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά emails μας, το Navihellas σας δίνει τη δυνατότητα opt out, δηλαδή άρσης της συγκατάθεσής σας για λήψη μηνυμάτων, σε κάθε email που λαμβάνετε από εμάς.

4.    Ποιοι λαμβάνουν και επεξεργάζονται τα δεδομένα σας:
Τα στοιχεία που μας δίνετε, διαβιβάζονται  από το Navihellas σε συνεργαζόμενες ακτοπλοϊκές, πλοιοκτήτριες και αεροπορικές εταιρείες προς το σκοπό, και μόνο, ολοκλήρωσης της κράτησής σας.

5.    Πώς φυλάσσονται τα δεδομένα σας και για πόσο χρόνο:
Τα φωτοαντίγραφα διαβατηρίων ή ταυτοτήτων που αποστέλλονται σε εμάς ηλεκτρονικά ή παραδίδονται στα γραφεία μας, εκτυπώνονται αμέσως σε έντυπη μορφή και καταστρέφονται εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησής σας, με ειδικό καταστροφέα εγγράφων. Δεν φυλάσσονται σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά διαγράφονται αμέσως μόλις εκτυπωθούν σε έντυπη μορφή.
Τα λοιπά προσωπικά στοιχεία σας και στοιχεία επικοινωνίας, όπως τηλέφωνα ή αριθμοί κρατήσεων,  διατηρούνται μέχρι και την ολοκλήρωση της κράτησής σας και του ταξιδιού σας, το αργότερο δε μέχρι πέντε έτη μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού σας, και εν συνεχεία καταστρέφονται.

6.    Τα δικαιώματά σας:
Έχετε δικαίωμα:
Να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι εσφαλμένα ή ελλιπή.
Να ζητήσετε πληροφορίες για το ποια προσωπικά σας δεδομένα τηρούμε, για πόσο χρονικό διάστημα και σε ποιες εταιρείες τα έχουμε διαβιβάσει.
Να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον τα διατηρούμε ακόμα ή να ζητήσετε τη διαγραφή τους.
Να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή την ήδη παρασχεθείσα συγκατάθεσή σας για επεξεργασία ή διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων. Στην περίπτωση αυτή, το Navihellas θα σταματήσει την οποιαδήποτε επεξεργασία ή διαβίβαση των δεδομένων σας, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα κάθε επεξεργασίας μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.
Να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή τη συγκατάθεση σας για λήψη ενημερωτικών email για τις ταξιδιωτικές προσφορές μας.

Τέλος, αν θεωρείτε ότι έχουν παραβιαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:
Λεωφ. Κηφισίας 1-3
ΤΚ: 11523 Αθήνα
Τηλ: 2106475600
Φαξ: 2106475628
Email: [email protected]

Στοιχεία επικοινωνίας υπεύθυνου προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα  Navihellas:
Γεωργάνος Δημήτριος
Ηρώων Πολυτεχνείου 83
Πειραιάς
Τηλ: 2104284391
Email: [email protected]

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Προσφορές Κρουαζιέρας

MATCH MY CRUISE

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας! Ακολουθείστε τα βήματα για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ταιριάζουν:

Συμπληρώσατε επιτυχώς την φόρμα! Πατήστε την "Αναζήτηση" παρακάτω για να σας εμφανίσει τις κρουαζιέρες:

Βρέθηκαν Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία