Αρχική :: Εισιτήρια - Ξενοδοχεία - Εκδρομές

Εισιτήρια - Ξενοδοχεία - Εκδρομές

Ταξίδια & Εκδρομές Εσωτερικού & Εξωτερικού
Η έννοια της εκδρομής διαφέρει από αυτή του τουρισμού όπως επίσης η πραγματική έννοια της 'Εκδρομής' διαφέρει από αυτή του 'Ταξιδιού'. Εμείς έχουμε την δυνατότητα να προσαρμόσουμε και να ορίσουμε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού ή της εκδρομής σας σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Είτε αφορά προορισμό Εσωτερικού ή Εξωτερικού, είτε μία απλή μονοήμερη ή πολυήμερη εκδρομή, είτε μία ενοικίαση πούλμαν, επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε όλες τις μικρές ή/και μεγάλες λεπτομέρειες του προγράμματός σας.
 
Εισιτήρια
Για μεμονωμένες κρατήσεις ή για γκρουπ σε ειδικές μειωμένες τιμές,  με ή χωρίς αυτοκίνητο ή πούλμαν, εκδίδουμε εισιτήρια όλων των  γραμμών Εσωτερικού από όλα τα λιμάνια της χώρας μας προς όλους τους προορισμούς των Ελληνικών Νησιών καθώς και εισιτήρια Γραμμών Εξωτερικού από Ελλάδα προς Ιταλία. Συνεργαζόμαστε με όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες, έτσι το πλοίο με το οποίο θα ταξιδέψετε είναι καθαρά δικής σας επιλογή. Επίσης αν η επιλογή του ταξιδιού σας είναι αεροπορική θα είναι χαρά μας να φροντίσουμε την έκδοση των εισιτηρίων σας.


Για τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή για τις 2ήμερες ή 3ήμερες 'φυγές' σας του Σαββατοκύριακου, μπορείτε να μας ζητήσετε τα εισιτήρια των πλοίων για τον προορισμό που επιλέξατε. Θα φροντίσουμε την έκδοση των εισιτηρίων σας και θα σας τα παραδώσουμε στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Με ένα τηλεφώνημά σας κερδίστε χρόνο και γλιτώστε την 'κλασσική ταλαιπωρία'  να αναζητήσετε το εισιτήριο του ταξιδιού σας την τελευταία στιγμή. Κρατήσεις τελευταίας στιγμής σε εποχή αιχμής, όπως περιόδους εορτών ή καλοκαιρινής περιόδου, στη διάρκεια των οποίων τα πλοία είναι από πολύ νωρίς γεμάτα, δεν θα είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν. Έτσι η μόνη θερμή παράκλησή μας είναι να φροντίσετε έγκαιρα την κράτησή σας.
 
Ξενοδοχεία
Αν η κρουαζιέρα σας αναχωρεί από λιμάνι του εξωτερικού εμείς σας προτείνουμε να προβλέψετε μία σύντομη ή μεγαλύτερης διάρκειας παραμονή πριν ή μετά την κρουαζιέρα σας. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε με την άνεσή σας την χώρα που θα βρίσκεσθε και να απολαύσετε ενδιαφέρουσες επισκέψεις, ξεναγήσεις ή/και ψώνια.

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Προσφορές Κρουαζιέρας

MATCH MY CRUISE

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας! Ακολουθείστε τα βήματα για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ταιριάζουν:

Συμπληρώσατε επιτυχώς την φόρμα! Πατήστε την "Αναζήτηση" παρακάτω για να σας εμφανίσει τις κρουαζιέρες:

Βρέθηκαν Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία