Αρχική :: Όλες οι Κρουαζιέρες

Όλες οι Κρουαζιέρες

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις κρουαζιέρες ή αυτές που ζητήσατε με την φόρμα αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε την φόρμα αναζήτησης κρουαζιέρας για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Κλικάρετε το "Αναλυτικά" σε κάθε κρουαζιέρα για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες
Βρέθηκαν 849 κρουαζιέρες σε 95 σελίδες (σελίδα 1)

Φίλτρα Αναζήτησης:

από 349
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Από την Κωνσταντινούπολη στον Πειραιά (CC11)

4ήμερη κρουαζιέρα με το Celestyal Journey σε Ελλάδα - Τουρκία

Αναχώρηση από Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Κωνσταντινούπολη: Ιστορική, μοντέρνα, παραδοσιακή, η Κωνσταντινούπολη είναι πολλές πόλεις σε μια! Χίος: Πολυμορφική και απρόβλεπτη. Με θαυμάσιες παραλίες, με μεσαιωνικά χωρία με γραφικά παραθαλάσσια χωριουδάκια αλλά και άλλα σκαρφαλωμένα στα βράχια απόκρημνων βουνών. Με πέτρινα αρχοντικά, με βυζαντινές εκκλησίες, με ζωγραφιστά χωριά, με ωραίους μεζέδες και φιλόξενους κατοίκους. Κως: Σε αυτή τη γωνιά του Αιγαίου, στην πατρίδα του Ιπποκράτη, βασιλεύει η γαλήνη, τα λουλούδια και οι πανέμορφες παραλίες. Μύκονος: Το νησί των ανέμων, της διασκέδασης και του διεθνούς Jet Set. Πειραιάς: Το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της χώρας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της ελληνικής οικονομίας, ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο, σε επιβατική κίνηση, λιμένα της Ευρώπης συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου.

από 729
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Από την αρχαία Αθήνα στην εκθαμβωτική Ντόχα (CC14)

14ήμερη κρουαζιέρα με το Celestyal Journey σε Ελλάδα - Τουρκία - Αίγυπτος - Ομάν - Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Αναχώρηση από Πειραιάς, Ελλάδα

Πειραιάς: Το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της χώρας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της ελληνικής οικονομίας, ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο, σε επιβατική κίνηση, λιμένα της Ευρώπης συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου. Κουσάντασι Αρχ. Έφεσος: Το λιμάνι για την επίσκεψη στην Αρχαία Έφεσσο, ένα από τα μεγαλύτερα υπαίθρια μουσεία στον κόσμο, η οποία απέχει μόλις 19 χιλιόμετρα. Πορτ Σάιντ: Ιδρύθηκε το 1859 κατά την κατασκευή της διώρυγας του Σουέζ. H οικονομική βάση της πόλης είναι η αλιεία και οι βιομηχανίες. To Πορτ Σάιντ είναι επίσης ένα σημαντικό λιμάνι για τις εξαγωγές των αιγυπτιακών προϊόντων, όπως το βαμβάκι και το ρύζι, αλλά και ένας σταθμός ανεφοδιασμού για τα πλοία που διέρχονται από τη Διώρυγα του Σουέζ. Διάπλους Διώρυγας Σουέζ: Είναι η μεγαλύτερη διώρυγα του κόσμου, συνολικού μήκους 168 χλμ. ενώ, προσθέτοντας τα σημεία αγκυροβολίων και το μήκος της ενδιάμεσης λίμνης, το συνολικό της μήκος φθάνει τα 190 χλμ. Σαρμ Ελ Σείχ: Η πόλη από ένα μικρό ψαροχώρι γνώρισε ανάπτυξη όταν η Αιγυπτιακή κυβέρνηση εγκατέστησε ναυτική βάση εκεί. Όσο παρέμεινε κάτω από Ισραηλινή κατοχή η πόλη αναπτύχθηκε ως τουριστικό κέντρο. Μετά τις συμφωνίες του Καμπ Ντέιβιντ, το Ισραήλ επέστρεψε στην Αίγυπτο το Σινά ο Σαρμ ελ Σέιχ το 1982. Μουσκάτ: Πρωτεύουσα του σουλτανάτου του Ομάν γνωστή από τις αρχές του 1ου αιώνα ως σημαντικό εμπορικό λιμάνι. Ντουμπάϊ: Ένα από τα επτά εμιράτα και θεωρείται η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και διοικητικό κέντρο του εμιράτου Ντουμπάι.Το Ντουμπάι είναι το μεγαλύτερο εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο της χώρας. Ντόχα: Είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του Κατάρ με πληθυσμό 400.000 κατοίκους. Η Ντόχα είναι η έδρα της κυβέρνησης του Καταρ και του Εμίρη του

από 409
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Από τον Πειραιά στην Κωνσταντινούπολη (CC1)

5ήμερη κρουαζιέρα με το Celestyal Journey σε Ελλάδα - Τουρκία

Αναχώρηση από Πειραιάς, Ελλάδα

Πειραιάς: Το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της χώρας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της ελληνικής οικονομίας, ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο, σε επιβατική κίνηση, λιμένα της Ευρώπης συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου. Σαντορίνη: Είναι το καλύτερο νησί στην Ευρώπη και 4ο στον κόσμο. Άλλη μια πρωτιά για το αγαπημένο μας νησί και κορυφαίο στον κόσμο! Ρόδος: Είναι ο κυριότερος μαγνήτης μαζικού τουρισμού στην Ελλάδα. Μια πόλη απο το παρελθόν μέσα στην Ρόδο, καθώς ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού είναι η Μεσαιωνική Πόλη, που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και περιλαμβάνεται στον κατάλογο της UNESCO. Σάμος: Το νησί με τα 1000 πρόσωπα, το νησί της Ήρας και του Πυθαγόρα, με το σαμιώτικο κρασί στο λιμάνι του Πυθαγόρα, αρχοντιά στο βαθύ μπλε, ρομαντζάδα με θέα θάλασσα και τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στο Καρλόβασι. Κωνσταντινούπολη: Ιστορική, μοντέρνα, παραδοσιακή, η Κωνσταντινούπολη είναι πολλές πόλεις σε μια!

από 599
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ειδυλλιακό Αιγαίο από Ηράκλειο - 7 ημέρες (CC2)

7ήμερη κρουαζιέρα με το Celestyal Journey σε Ελλάδα - Τουρκία

Αναχώρηση από Ηράκλειο (Κρήτη), Ελλάδα

Το αγαπημένο σας 7ήμερο και φέτος σας ξεναγεί στις ομορφιές του Αιγαίου μας. Με απαράμιλλο στυλ το Celestyal Journey σας καλωσορίζει εν πλω, έτοιμο να σας διασκεδάσει και να σας ξεκουράσει χάρη στις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που σας προσφέρει. Οι αναχωρήσεις από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο σίγουρα θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επιβάτη. Αναχώρηση από το λιμάνι του Ηρακλείου και πρώτη προσέγγιση η μαγευτική Σαντορίνη με το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και στη συνέχεια θα προσεγγίσετε το μοναδικά κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου. Επόμενο λιμάνι προσέγγισης η Μήλος, το νησί της Αφροδίτης, το νησί με τις ειδυλλιακές παραλίες, έτοιμο να σας μαγέψει. Στη συνέχεια θα προσεγγίσετε στο λιμάνι του Πειραιά και στη νύμφη του Θερμαϊκού, τη Θεσσαλονίκη. Έπεται το Κουσάντασι, μία μικρή παραθαλάσσια και άκρως τουριστική πόλη απέναντι από τη Σάμο. Απολαύστε την εκδρομή που σας προσφέρεται στην Αρχαία Έφεσο και σίγουρα μην παραλείψετε μία βόλτα στο παζάρι της πόλης. Υπάρχει ωραιότερος τρόπος διακοπών; Γνωρίστε τον!

από 599
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ειδυλλιακό Αιγαίο από Θεσσαλονίκη - 7 Ημέρες (CC3)

7ήμερη κρουαζιέρα με το Celestyal Journey σε Ελλάδα - Τουρκία

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Το αγαπημένο σας 7ήμερο και φέτος σας ξεναγεί στις ομορφιές του Αιγαίου μας. Με απαράμιλλο στυλ το Celestyal Journey σας καλωσορίζει εν πλω, έτοιμο να σας διασκεδάσει και να σας ξεκουράσει χάρη στις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που σας προσφέρει. Οι αναχωρήσεις από το Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο σίγουρα θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επιβάτη. Αναχώρηση από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και πρώτη προσέγγιση το Κουσάντασι, μία μικρή παραθαλάσσια και άκρως τουριστική πόλη απέναντι από τη Σάμο. Απολαύστε την Αρχαία Έφεσο και σίγουρα μην παραλείψετε μία βόλτα στο παζάρι της πόλης. Σειρά έχει το γραφικό Ηράκλειο της Κρήτης. Επόμενη προσέγγιση η μαγευτική Σαντορίνη με το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και στη συνέχεια θα προσεγγίσετε το μοναδικά κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου. Έπεται η Μήλος, το νησί της Αφροδίτης, το νησί με τις ειδυλλιακές παραλίες, έτοιμο να σας μαγέψει, και πριν από την επιστροφή σας στη Θεσσαλονίκη θα προσεγγίσετε στο λιμάνι του Πειραιά. Υπάρχει ωραιότερος τρόπος διακοπών; Γνωρίστε τον!

από 599
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ειδυλλιακό Αιγαίο από Πειραιά - 7 ημέρες (CC4)

7ήμερη κρουαζιέρα με το Celestyal Journey σε Ελλάδα - Τουρκία

Αναχώρηση από Πειραιάς, Ελλάδα

Το αγαπημένο σας 7ήμερο και φέτος σας ξεναγεί στις ομορφιές του Αιγαίου μας. Με απαράμιλλο στυλ το Celestyal Journey σας καλωσορίζει εν πλω, έτοιμο να σας διασκεδάσει και να σας ξεκουράσει χάρη στις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που σας προσφέρει. Οι αναχωρήσεις από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο σίγουρα θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επιβάτη. Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά και πρώτη προσέγγιση στη νύμφη του Θερμαϊκού, τη Θεσσαλονίκη. Έπεται το Κουσάντασι, μία μικρή παραθαλάσσια και άκρως τουριστική πόλη απέναντι από τη Σάμο. Απολαύστε τη δωρεάν εκδρομή που σας προσφέρεται στην Αρχαία Έφεσο και σίγουρα μην παραλείψετε μία βόλτα στο παζάρι της πόλης. Σειρά έχει το γραφικό Ηράκλειο της Κρήτης. Επόμενη προσέγγιση η μαγευτική Σαντορίνη με το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και στη συνέχεια θα προσεγγίσετε το μοναδικά κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου. Τελευταίο λιμάνι προσέγγισης η Μήλος, το νησί της Αφροδίτης, το νησί με τις ειδυλλιακές παραλίες, έτοιμο να σας μαγέψει. Υπάρχει ωραιότερος τρόπος διακοπών; Γνωρίστε τον!

από 249

Εικόνες του Αιγαίου με Πάτμο - 3 ημέρες (CC8)

3ήμερη κρουαζιέρα με το Celestyal Discovery σε Ελλάδα - Τουρκία

Αναχώρηση από Λαύριο, Ελλάδα

Σας προτείνουμε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα 3ήμερης κρουαζιέρας, μια σύντομη απόδραση με αναχώρηση κάθε Παρασκευή από το λιμάνι του Λαυρίου και με προσεγγίσεις στην κοσμοπολίτικη Μύκονο για αρχή, στο ιστορικό Κουσάντασι, στην όμορφη Πάτμο, στην πόρτα της Κρήτης, το Ηράκλειο και τέλος στην ακαταμάχητη Σαντορίνη. Απολαύστε ένα ξέγνοιαστο 3ήμερο και αφήστε τα υπόλοιπα να τα κάνουμε εμείς για εσάς. Το κρουαζιερόπλοιό σας, άνετο και πολυτελές, με άψογες υπηρεσίες, γνωστό στην Ελληνική αγορά θα αφήσει ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό επιβάτη. Κατεβάστε την κάτοψη των καταστρωμάτων Κάτοψη Καταστρωμάτων .

από 349
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εικόνες του Αιγαίου με Πάτμο - 4 ημέρες (CC9)

4ήμερη κρουαζιέρα με το Celestyal Discovery σε Ελλάδα - Τουρκία

Αναχώρηση από Λαύριο, Ελλάδα

Αναχώρηση Κάθε Δευτέρα από το λιμάνι του Λαυρίου! Με προορισμό τα Ελληνικά Νησιά & το Κουσάντασι! Περπατήστε στα στενάκια της Μυκόνου, ψωνίστε στο Κουσάντασι, προσκυνήστε στην Πάτμο, χαλαρώστε στη Ρόδο, ξεναγηθείτε στο Ηράκλειο και απολαύστε την μαγευτική Σαντορίνη... Μία 4ήμερη κρουαζιέρα που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη! Το κρουαζιερόπλοιό σας, άνετο και πολυτελές, με άψογες υπηρεσίες, γνωστό στην Ελληνική αγορά θα αφήσει ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό επιβάτη. Κατεβάστε την κάτοψη των καταστρωμάτων Κάτοψη Καταστρωμάτων και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο ανά κατηγορία καμπίνας Αναλυτικός Τιμοκατάλογος.

από 959
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελληνικά Νησιά, Κωνσταντινούπολη & Μαυροβούνιο (CC13)

14ήμερη κρουαζιέρα με το Celestyal Journey σε Ελλάδα - Τουρκία - Μαυροβούνιο

Αναχώρηση από Πειραιάς, Ελλάδα

Σαντορίνη: Είναι το καλύτερο νησί στην Ευρώπη και 4ο στον κόσμο. Άλλη μια πρωτιά για το αγαπημένο μας νησί και κορυφαίο στον κόσμο! Ρόδος: Είναι ο κυριότερος μαγνήτης μαζικού τουρισμού στην Ελλάδα. Μια πόλη απο το παρελθόν μέσα στην Ρόδο, καθώς ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού είναι η Μεσαιωνική Πόλη, που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και περιλαμβάνεται στον κατάλογο της UNESCO. Σάμος: Το νησί με τα 1000 πρόσωπα, το νησί της Ήρας και του Πυθαγόρα, με το σαμιώτικο κρασί στο λιμάνι του Πυθαγόρα, αρχοντιά στο βαθύ μπλε, ρομαντζάδα με θέα θάλασσα και τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στο Καρλόβασι. Κωνσταντινούπολη: Ιστορική, μοντέρνα, παραδοσιακή, η Κωνσταντινούπολη είναι πολλές πόλεις σε μια! Χίος: Πολυμορφική και απρόβλεπτη. Με θαυμάσιες παραλίες, με μεσαιωνικά χωρία με γραφικά παραθαλάσσια χωριουδάκια αλλά και άλλα σκαρφαλωμένα στα βράχια απόκρημνων βουνών. Με πέτρινα αρχοντικά, με βυζαντινές εκκλησίες, με ζωγραφιστά χωριά, με ωραίους μεζέδες και φιλόξενους κατοίκους. Κως: Σε αυτή τη γωνιά του Αιγαίου, στην πατρίδα του Ιπποκράτη, βασιλεύει η γαλήνη, τα λουλούδια και οι πανέμορφες παραλίες. Μύκονος: Το νησί των ανέμων, της διασκέδασης και του διεθνούς Jet Set. Πειραιάς: Το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της χώρας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της ελληνικής οικονομίας, ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο, σε επιβατική κίνηση, λιμένα της Ευρώπης συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου. Κότορ: Πανέμορφη παραθαλάσσια πόλη στο Μαυροβούνιο και αποκαλείται δικαιολογημένα Νύμφη της Αδριατικής. Κέρκυρα: Ο τόπος που φιλοξένησε τον Οδυσσέα, τον πολυμήχανο ήρωα του Ομήρου, ο τόπος που διάλεξε ο Ποσειδώνας για να χαρεί τον έρωτά του με την Αμφιτρήτη, είναι ο ίδιος που εξακολουθεί να φιλοξενεί και να εμπνέει τους σημερινούς επισκέπτες. Χανιά: Βομβαρδίστηκε και κάηκε αρκετές φορές στη μακρόχρονη ιστορία της, η παλιά πόλη των Χανίων θεωρείται από τις ομορφότερες πόλεις της Μεσογείου η Βενετία της Ανατολής. Σε διάφορα σημεία ο ταξιδιώτης μπορεί να συναντήσει δείγματα όλων των πολιτισμών που πέρασαν από αυτήν.

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Προσφορές Κρουαζιέρας

MATCH MY CRUISE

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας! Ακολουθείστε τα βήματα για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ταιριάζουν:

Συμπληρώσατε επιτυχώς την φόρμα! Πατήστε την "Αναζήτηση" παρακάτω για να σας εμφανίσει τις κρουαζιέρες:

Βρέθηκαν Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία