Ίμπιζα (Βαλεαρίδες), Ισπανία

Η Ίμπιζα, ή ορθότερα Ιμπίθα, το νεανικό νησί, ιδανικός προορισμός για νέους σε ηλικία και καρδιά, είναι μια από τις Βαλεαρίδες νήσους που βρίσκονται στη Μεσόγειο και ανήκει στην Ισπανία. Το όνομα Ιμπίθα προέρχεται από την αραβική λέξη «Yabisah» που σημαίνει «Γη» ή «Χώρα». «Eivissa»  και είναι το επίσημο καταλανικό όνομα, αλλά η ισπανική ονομασία (που είναι και η πιο γνωστή) είναι «Ibiza».
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο νησί της Ιμπίθα, η Μύκονος της Ισπανίας, γενέτειρα της rave μουσικής, έχει την φήμη ότι μαζί με κάποιες απο τις συναρπαστικότερες παραλίες της Ευρώπης, διαθέτει και απο τις πιο καυτές νυχτερινές ζωές όλης της ΥΦηλίου. Είναι πολύ γνωστό για τα καλοκαιρινά πάρτι του και τους χιλιάδες τουρίστες που πλημμυρίζουν την βραδινή ζωή του, μ' ένα από τα πολλά διάσημα κλαμπ, μπαρ και καφέ του νησιού, να φιγουράρουν σε όλα τα περιοδικά, το Cafe del Mar. Με κύρια πόλη το Σαν Αντόνιο, 20 χιλιόμετρα απόσταση απο την Ιμπιζα, το ιδανικό νησί συνάντησης νέων με κάποιο απο τα πιο γνωστά night Club της Ευρώπης, πόλο έλξης διασημοτήτων απο όλο τον κόσμο.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΔημοφιλές σε άτομα του διεθνούς τζετ σετ, σε ερωτευμένα ζευγάρια, νέους και οικογένειες, το νησί αποτελεί τον ιδανικό τόπο για όποιον παραμένει νέος στην καρδιά. Το λιμάνι του Σαν Αντόνιο, οι Ομορφες αμμώδεις ακρογιαλιές, οι πασίγνωστες ψαροταβέρες, το φλαμέγκο και λίγο οι αραβικές ρίζες, τα πυκνά δάση με την πλούσια βλάστηση στα παρθέναβορειοανατολικά, συνθέτουν το πιο διάσημο καλοκαιρινό καταφύγιο στην κοσμοπολίτικη ίμπιζα.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Ίμπιζα (Βαλεαρίδες), Ισπανία