Σάμος, Ελλάδα

Η Σάμος του Πολυκράτη, το νησί με τα 1000 πρόσωπα, το νησί της Ήρας και του Πυθαγόρα, με το σαμιώτικο κρασί στο λιμάνι του Πυθαγόρα, αρχοντιά στο βαθύ μπλε, ρομαντζάδα με θέα θάλασσα και τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στο Καρλόβασι κιαν στρέψεις το βλέμμα, τα βλέπεις. Σε απόσταση αναπνοής, τα πεύκα βυθίζονται στη θάλασσα ...Όσα νησιά του Αιγαίου και αν επισκεφτείτε, μόνο στη Σάμο θα βρείτε τα ψηλότερα βουνά.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ Σάμος είναι το νησί που συνδυάζει την ιστορία, την παράδοση και τις φυσικές ομορφιές. Είναι τόπος που κάθε σημείο του αποτελεί πρόκληση για τον επισκέπτη. Νησί του  Αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του Ικαρίου πελάγους,  σήμερα γνωστό για το γλυκό μοσχάτο κρασί του "Νέκταρ" και τα τουριστικά αξιοθέατά του, αλλά και για τις προσωπικότητες που παρείχε στην ελληνική ιστορία. Γενέτειρα του μαθηματικού Πυθαγόρα και του αστροφυσικού Αρίσταρχου, το κοντινότερο στα μικρασιατικά παράλια νησί σε μεθά! Οχι μόνο με το φημισμένο κρασί του, αλλά και με τη μνημειώδη του βλάστησή!
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΘαυμάστε τα περίτεχνα σκαλίσματα στα παλιά διώροφα σπίτια, σε έναν τόπο οπού ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο φως του Πυθαγόρα, όμως, «καίει» άσβεστο στο ομώνυμο, κοσμοπολίτικο λιμάνι!!
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σάμος, Ελλάδα