Πορτ Ντάγκλας, Αυστραλία

Το Πορτ Ντάγκλας - Port Douglas είναι μια πόλη και μια τοποθεσία στο Shire του Douglas, Queensland, Αυστραλία, περίπου 70 χλμ. βόρεια του Cairns. Στην απογραφή του 2016, το Port Douglas είχε πληθυσμό 3.504 κατοίκων.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟ πληθυσμός της πόλης μπορεί συχνά να διπλασιαστεί, με την εισροή τουριστών κατά τη διάρκεια της αιχμής τουριστικής περιόδου από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη ονομάστηκε προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού του Queensland, John Douglas. Το Port Douglas αναπτύχθηκε γρήγορα με βάση την εξόρυξη. Άλλα τμήματα της περιοχής δημιουργήθηκαν με κοπή ξυλείας που συνέβη στην περιοχή γύρω από τον ποταμό Daintree και με τον οικισμό να αρχίζει να συμβαίνει σε παρτίδες γύρω από τον ποταμό Mossman μέχρι το 1880.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΠροηγούμενα ονόματα για την πόλη περιλάμβαναν Terrigal, Island Point, Port Owen και Salisbury.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη βρίσκεται δίπλα σε δύο περιοχές της Παγκόσμιας Κληρονομιάς, το Μεγάλο Barrier Reef και το Daintree Rainforest.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Port Douglas ήταν Νο. 3 στον κατάλογο των 100 καλύτερων πόλεων στην Αυστραλία του περιοδικού Australian Traveller.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Πορτ Ντάγκλας, Αυστραλία